• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Salontafels

Waar ben je naar op zoek?

Eikenhouten salontafels op maat

Op zoek naar een mooie eikenhouten salontafel? Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar ben je aan het juiste adres voor alle vormen en kleuren eiken salontafels. Vind de salontafel die je zoekt in onze ruime showroom. Toch liever een ronde salontafel of een rechthoekige salontafel op maat? Dan maken we die graag voor je. Alle denkbare vormen en kleuren van salontafels zijn bij ons mogelijk, zoals rechthoekige salontafels, ronde salontafels, ovale salontafels en vierkante salontafels van eikenhout. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij vind je naast de mooiste houten salontafels en eiken salontafels ook de beste dienstverlening. Neem een ​​kijkje op onze Pinterest of kom langs in de showroom en laat je verrassen door het ruime aanbod houten salontafels van Leven in Stijl Meubelmakerij!

Showroom van Leven in Stijl in Alkmaar

Bezoek onze showroom in Alkmaar en vind de eikenhouten salontafel die bij je past. Met trots tonen wij je onze ronde salontafels, rechthoekige salontafels en ovale salontafels van eikenhout. Wij maken enkel hoogwaardige eiken salontafels met een uiterst gedetailleerde afwerking. Al onze eikenhouten salontafels zijn van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Maak jouw interieur compleet met de verschillende vierkante, ronde, rechthoekige of ovale houten salontafels en meubelen van Leven in Stijl. Zo bieden wij:

Milieuvriendelijke eikenhouten salontafels

Het hout dat voor onze houten salontafels wordt gebruikt, is uiterst milieuvriendelijk. Al het hout dat we gebruiken voor onze rechthoekige, ronde, vierkante, ovale salontafels wordt uiteindelijk herplant. We rangschikken en selecteren handmatig de ruwe planken die we gebruiken voor jouw eikenhouten salontafels. Of je nu kiest voor een vierkante salontafel of een ovale salontafel, de aanschaf van een eiken salontafel van Leven in Stijl is een duurzame keuze. Meer weten over eiken salontafels en hoe wij deze verwerken? Bezoek onze showroom of neem contact met ons op!

Uw eiken tafel op maat van Leven in Stijl

Doordat het hout van onze eiken salontafels sterk kan verschillen in kleuren en vormen, is elke houten salontafel anders. Of je nu een vierkante salontafel wilt of een ronde salontafel, bij Leven in Stijl weet je zeker dat je een uniek meubelstuk in huis haalt. Daarnaast is elke ronde, ovale, vierkante of rechthoekige eiken salontafel volledig op maat te maken. Kies je voor een eikenhouten salontafel van Leven in Stijl? Dan kun je het volgende verwachten:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Je bestelt jouw unieke eikenhouten salontafels en houten salontafels gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Wil je eerst ons assortiment eikenhouten salontafels zelf zien? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te komen bezichtigen. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.