• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde salontafel set

Op zoek naar een salontafel? En mag deze niet te veel ruimte in beslag nemen. Dan bied deze ronde salontafel set uitkomst. De set bestaat uit twee delen, maar kan ik elk gewenste aantallen gemaakt worden. Deze soort salontafel is perfect geschikt om snel iets te veranderen in de woning zodat het interieur een heel ander gezicht krijg. Zonder een nieuwe tafel te moeten kopen. Ook is deze ronde salontafel set een uitkomst als er veel visite is, je kunt een deel zo verschuiven naar de ander kant van de kamer.

TAFELBLAD

Het tafelblad van deze set is gemaakt van massief eikenhout met doorlopende nerf. Is voorzien van 2 componentenlak in 3 lagen. Deze lak zorgt ervoor dat het bestand is tegen vocht en geeft een onbehandeld uiterlijk. Het tafelblad heeft een dikte van 35mm, de dikte kan gemaakt worden in elke maat. De kleur kan ook aangepast worden zowel voor het tafelblad als het onderstel. Kijk hier voor de mogelijkheden, we kunnen producten in meer dan 70 kleuren maken.

ONDERSTEL

Het onderstel is gemaakt van staal en is behandeld met een 2 lagen poedercoating in de kleur zwart. Deze poedercoating zorgt ervoor dat het bestand is tegen een stootje en geeft een extra mat uiterlijk. Onder het onderstel zit dik meubelvilt om krassen op de vloer te voorkomen.

 

Wist je al dat we ook een eigen werkplaats en een prachtige showroom hebben in onze vestiging in Alkmaar? Kom eens bij ons langs! Zo kun je zien hoe we te werk gaan en de kwaliteit die we maken met eigen ogen ervaren.  Onze showroom is ingericht met verschillende interieurstijlen, waar je de sfeer goed kan voelen. Benieuwd wat we zoal voor klanten gemaakt hebben? Kijk dan op onze Instagram en Pinterest pagina’s. Op onze Facebook pagina kun je klant recensies vinden, we hebben vele tevreden klanten. Vragen? Dan kun je onderstaand formulier in vullen, dan nemen we contact met je op.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden