• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Badkamermeubels

Waar ben je naar op zoek?

Leven in Stijl voor jouw eikenhouten badkamermeubels

Wil je eiken badkamermeubels om jouw badkamer om te toveren tot wellnessresort? Vindt jouw unieke model bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar! Wij bieden unieke houten badkamermeubels in alle kleuren en maten en hebben de allerbeste service voor maatwerk. Laat jouw ideale eiken badkamermeubel eenvoudig naar jouw wens maken bij Leven in Stijl. Alsof dat niet genoeg is, bezorgen wij ook jouw eikenhouten badkamermeubel door heel Nederland. Bezoek onze showroom van maar liefst 400m2 en bekijk onze eikenhouten badkamermeubels. Laat je verrassen door de mooiste meubels bij Leven in Stijl en bestel nu jouw unieke houten badkamermeubel!

Vindt de perfecte eiken badkamermeubel

Een eikenhouten badkamermeubel is heerlijk warm en laat jouw badkamer eruit zien als een luxe resort. Eiken badkamermeubels passen in ieders badkamer. Heb je een kleine badkamer? Overweeg bijvoorbeeld om een ​​houten badkamermeubel in een kleiner formaat te bestellen. Leven in Stijl kan je adviseren over het materiaal, de maat en de kleur van jouw eiken badkamermeubel. Maak jouw badkamer compleet met de verschillende varianten eiken badkamermeubels van Leven in Stijl. Bezoek onze showroom in Alkmaar en bekijk al onze meubelen, waaronder:

Uw duurzame eiken badkamermeubel

Wist je dat al het hout dat we gebruiken voor houten badkamermeubels afkomstig is van duurzame FSC-bosbouw in Frankrijk en Duitsland? Dit betekent dat het hout dat we gebruiken voor alle eiken badkamermeubels ook weer wordt herplant. Met de aanschaf van een eikenhouten badkamermeubel van Leven in Stijl heb je niet alleen een splinternieuw houten badkamermeubel, maar maak je ook een milieubewuste keuze. Meer weten over hoe wij eikenhouten badkamermeubels op maat maken? Neem eens een kijkje in onze showroom, waar je onze meubelmakers aan het werk kunt zien. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Leven in Stijl voor maatwerk

Juist omdat we duurzaam hout gebruiken, is jouw houten badkamermeubel altijd uniek. Zo kun je kiezen tussen bijvoorbeeld lichtere en donkerdere tinten houten badkamermeubels. Toch een andere vorm, kleur of maat eiken badkamermeubel? Dit kan allemaal bij Leven in Stijl. Bestel eenvoudig jouw houten badkamermeubel bij Leven in Stijl en ontvang de volgende service:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Meer weten? Bel of mail ons gerust

Je bestelt jouw unieke eikenhouten badkamermeubel gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Om een kijkje te nemen in ons assortiment van eikenhouten badkamermeubels, kun je een afspraak maken om onze showroom van ruim 400m2 te komen bezichtigen. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.