• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boekenkasten

Waar ben je naar op zoek?

Leven in Stijl voor houten boekenkasten op maat

Ben je op zoek naar een eikenhouten boekenkast voor in jouw woon- of studeerkamer? Niet voor niets is eik een populaire keus voor houten boekenkasten. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar vind je op maat gemaakte houten boekenkasten, zoals eiken boekenkasten, in alle mogelijke uitvoeringen. Alle eikenhouten boekenkasten worden gemaakt in onze werkplaats die zich in de showroom bevindt. Kom de eikenhouten boekenkasten van Leven in Stijl bewonderen in de showroom of neem een kijkje via Instagram of Pinterest. Je bent van harte welkom in de Leven in Stijl showroom in Alkmaar waar we je graag onze collectie eiken boekenkasten tonen.

Leven in Stijl meubelmakers in actie

Wilt je een eikenhouten boekenkast aanschaffen, maar heb je je altijd al afgevraagd hoe deze gemaakt wordt? In de showroom van Leven in Stijl bij Alkmaar kun je de werkplaats vanuit verschillende hoeken bekijken. Zo kun je zien hoe jouw houten boekenkasten worden gemaakt en gepolijst tot het perfecte meubelstuk. Geef jouw eikenhouten boekenkast de aandacht die deze verdient door onze showroom te bezoeken en zelf jouw eikenhouten boekenkast in wording te zien. Mocht je iets willen weten over onze werkwijze, dan kun je ons altijd benaderen. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs!

Jouw eikenhouten boekenkast bij Leven in Stijl

Of je een houten boekenkast gebruikt om boeken in op te bergen, of om jouw kamerplanten in te etaleren, een houten boekenkast is de perfecte aanvulling op jouw interieur. Bij Leven in Stijl maken we de houten boekenkast die bij jouw interieur past. Eiken boekenkasten kunnen sterk variëren in kleur, vorm en textuur, omdat het hout waarvan het is gemaakt nooit hetzelfde is. Geen enkele eiken boekenkast is bijvoorbeeld identiek aan een andere. Kies voor een houten boekenkast van Leven in Stijl en geniet van de volgende voordelen:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kies voor duurzaam

Met een eiken boekenkast van Leven in Stijl maak je een duurzame keuze. Het hout dat we gebruiken om alle houten boekenkasten te maken wordt altijd herplant. Het ruwe eikenhout vereist echter veel bewerking voordat het een eiken boekenkast kan worden. Hier mag je belangrijke keuzes in maken, zoals over de dikte van het oppervlak en de poten van jouw eikenhouten boekenkast. Personaliseer jouw houten boekenkast geheel naar wens, en wij doen de rest. Meer weten over hoe wij bij Leven in Stijl eiken boekenkasten maken? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie? Neem contact op met Leven in Stijl

Jouw unieke houten boekenkasten bestel je gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Benieuwd naar ons aanbod van eiken boekenkasten? Maak een afspraak om onze showroom kunnen bezoeken. Voor vragen mail je naar [email protected] of bel je naar 072 – 5200594.