• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kast met glazen deuren

Kast met glazen deuren

Op zoek naar een kast die je helemaal naar wens kunt maken? Deze kast met glazen deuren is volledig naar eigen wens in te delen en op maat gemaakt. We vertellen je er graag meer over.

Een kast geheel naar wens, precies passend in het interieur

Deze smaakvolle eiken kast met glazen deuren kun je compleet krijgen zoals jij dat wenst. Neem bijvoorbeeld de indeling en de maat van de kast. Elke maat en elke indeling is bij ons mogelijk. Wil jij bijvoorbeeld meer of minder lades of deuren. We kunnen een indeling volledig naar wens voor je ontwerpen. So be careful what you wish for want we maken het 🙂

Het glas van de kast met glazen deuren 

Wat is deze stijlvolle kast met glazen deuren eigenlijk zonder het glas zelf. Toch denkt niet iedereen altijd over het glas zelf na. Veel mensen kijken daar overheen (of meer doorheen in dit geval). Maar in glas zijn vele opties mogelijk: blank glas, mat glas, gekleurd glas of glas met structuur. Welk design heeft jouw voorkeur? Graag nemen we met jou alle opties persoonlijk door. Want ook dat hoort bij kwalitatief maatwerk. Maak een afspraak met ons via onze contactpagina,

Wie zit er aan de knoppen

Echt maatwerk gaat niet alleen om vorm maar ook om de functie. Vanuit praktisch oogpunt wens je bijvoorbeeld geen vette vingers op het glas van de stalen deuren. De oplossing lag hier in het plaatsen van kleine minimalistische metalen knoppen. Deze vallen onopvallend weg in het stalen frame: Functioneel met behoud van het strakke design.  Daarnaast zijn zowel de deuren als lades voorzien van het druk om te openen principe.  Handig wanneer je eens met volle handen staat. En dat gebeurt stiekem toch vaker dan je denkt.

Advies voor jou op maat

Kom jij een keertje langs om alle ingenieuze designopties zelf eens te ervaren?  Je bent van harte welkom bij onze showroom en meubelmakerij in Alkmaar. Onze meubelmakers en ontwerpers adviseren je graag over de opties en ontwerpen. In samenspraak met jou creëren we dan de ideale designkast voor jouw interieur. Maak een afspraak via onze contactpagina.

Vragen naar de weg

Met zoveel mogelijkheden kunnen wij ons voorstellen dat er nog wel wat vragen bij je leven. Schroom dan vooral niet en stel ze via ons telefoonnummer 072 – 5200 594. We helpen je graag op weg. Als je nog een beetje aan het verkennen bent raden wij ook aan onze Instagram en Pinterest aan om te volgen.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden