• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tafels

Waar ben je naar op zoek?

Voor de mooiste houten tafels op maat

Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar kun je terecht voor op maat gemaakte houten tafels, zoals eiken tafels. Eikenhout is al jaren een populair materiaal voor tafels en ander meubilair. Het hout is gemakkelijk te bewerken en heeft van nature een mooie kleur. Zo is een eikenhouten tafel heel goed te combineren met staal om een industriële look te creëren. Heb je een houten tafel opgemerkt uit ons assortiment, maar wil je toch iets laten aanpassen? Dan realiseren wij dit graag voor jou. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij vind je niet alleen de mooiste houten tafels en eiken tafels, maar ook de beste service en maatwerk. Je eikenhouten tafels worden in onze werkplaats gemaakt. Alle denkbare uitvoeringen en kleuren van eiken tafels zijn bij ons mogelijk. Vind je onze stijl mooi? Neem een ​​kijkje in onze showroom van maar liefst 400m2 en wellicht kom je wel de eikenhouten tafel van jouw dromen tegen! Ons werk is ook te bekijken via social media. We zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Leven in Stijl Meubelmakerij.

Leven in Stijl showroom nabij Alkmaar

Op het kleinschalige industrieterrein Oudorp aan het einde van de A9, direct aan het Noord-Hollandse kanaal, bevindt zich de meubelwerkplaats en showroom van Leven in Stijl. Met trots laten wij je onze houten tafels en eiken tafels zien in onze showroom van ruim 400m2. Hoge kwaliteit en zorg komt tot uiting in al onze eikenhouten tafels en meubels. Bezoek onze showroom en misschien vind je tussen onze prachtige houten tafels wel die eiken tafel die je zoekt. Over de kwaliteit van de eiken tafels hoef je je geen zorgen te maken: hoogwaardige eikenhouten tafels met een gedetailleerde afwerking zijn er in overvloed. De showroom van Leven in Stijl is opgedeeld in verschillende ruimtes van landelijke tot moderne Scandinavische stijl. Al onze houten en eiken tafels zijn gegarandeerd van een hoge en duurzame kwaliteit. Leven in Stijl biedt diverse houten tafels en meubelen om jouw interieur compleet te maken, zoals:

Hoe wij werken aan jouw houten tafel

Wil je onze meubelmakers jouw houten tafel zien maken? Of heb je je altijd al afgevraagd hoe Leven in Stijl eikenhouten tafels op maat maakt? Onze meubelmakers werken dagelijks aan de mooiste houten tafels en meubels en laten je graag zien hoe ze dat doen. Tijdens een bezoek aan onze showroom in Alkmaar kun je direct zien hoe wij werken aan jouw eiken tafel om deze op jouw wensen af ​​te stemmen. Zo kun je vanaf verschillende hoeken naar binnen kijken en de machines en ons personeel aan het werk zien. Deze beleving laat zien hoe mooi eikenhouten tafels gemaakt worden en geeft een extra dimensie aan jouw unieke eiken tafel. Kom langs in de showroom van Leven in Stijl met een oppervlakte van 400m2 en ervaar het zelf! Je kunt ons altijd vragen stellen of ons achteraf bellen als je iets wilt weten over onze werkmethodes.

Het hout van onze eikenhouten tafels

Onze houten tafels zijn gemaakt van massief eikenhout en verschillen in dikte. We rangschikken en selecteren handmatig de ruwe balken die worden gebruikt om de houten tafels te maken. Vervolgens schaven we ze machinaal totdat ze recht en vlak zijn en de perfecte dikte hebben bereikt. Met dit werkproces onderscheiden we ons van vele andere meubelmakers, omdat we kwaliteit tot in de puntjes leveren. Daarnaast is het hout dat we gebruiken voor houten tafels en eiken tafels afkomstig uit duurzame FSC bosbouw in Frankrijk en Duitsland. Zo weet je zeker dat al het hout dat we gebruiken voor eiken tafels ook weer geplant wordt. Met het aanschaffen van een eikenhouten tafel van Leven in Stijl heb je niet alleen een gloednieuwe houten tafel, maar maak je ook nog eens een milieubewuste keuze. Wil je meer weten over onze eiken tafels en hoe wij het verwerken? Bezoek onze showroom of neem contact met ons op!

Uw eiken tafel op maat bij Leven in Stijl

Houten tafels en vooral eiken tafels zijn duurzame en stoere meubelen met een solide karakter. Of je nu een industrieel interieur hebt of kiest voor een landelijke uitstraling, met een houten tafel kunnen wij jouw stijl perfect matchen. Elke houten tafel kan volledig op maat gemaakt worden. Wil je een eikenhouten tafel met stalen poten? Dat kan! Liever een massief eiken tafel met een dikte van 4 cm? Ook dat kunnen wij voor je realiseren. Het hout van onze eikenhouten tafels heeft veel verschillende kleuren en is daardoor iedere keer uniek. Kies voor Leven in Stijl en geniet van de volgende voordelen:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Jouw unieke eikenhouten tafels bestel je bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Wij bezorgen jouw meubelen door heel Nederland aan huis. Wil je eerst een kijkje nemen naar ons aanbod van eiken tafels? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te kunnen bekijken. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.