• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Rechthoekige tafels

Waar ben je naar op zoek?

De mooiste rechthoekige eikenhouten tafels op maat

De perfecte rechthoekige houten tafel vind je bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Een rechthoekige houten tafel past in elk interieur. Het biedt veel mogelijkheden en creëert ook veel ruimte om met een groot gezin aan tafel te zitten. Ben je op zoek naar een rechthoekige houten tafel, maar kun je de tafel die je zoekt niet vinden? Gelukkig kun je bij Leven in Stijl niet alleen terecht voor de mooiste rechthoekige houten tafels, maar ook de beste service en maatwerk. Alle denkbare uitvoeringen en kleuren van rechthoekige eiken tafels zijn bij ons mogelijk. Bezoek onze showroom van maar liefst 400m2 en misschien kom je wel de eikenhouten tafel van jouw dromen tegen. Bij Leven in Stijl vind je rechthoekige houten tafels in alle vormen en kleuren!

Uw rechthoekige eikenhouten tafel op maat

Wilt je graag een rechthoekige eiken tafel in jouw woonkamer plaatsen, maar hebben de standaard modellen niet de maat die je wilt? Leven in Stijl biedt hiervoor een perfecte oplossing. Laat jouw rechthoekige eiken tafel eenvoudig op maat maken. Al onze rechthoekige tafels hebben een unieke uitstraling, doordat het hout waaruit de tafels zijn gemaakt in veel verschillende kleuren verschijnen. Bestel jouw rechthoekige houten tafel bij Leven in Stijl en ontvang de volgende service:

Duurzame rechthoekige eiken tafels

Ook over de duurzaamheid van jouw rechthoekige eikenhouten tafel hoef je zich geen zorgen te maken. Hout dat we gebruiken voor alle rechthoekige eiken tafels wordt namelijk ook weer herplant omdat het afkomstig is van duurzame FSC-bosbouw in Frankrijk en Duitsland. Met de aanschaf van een eiken tafel van Leven in Stijl maak je dus ook een milieubewuste keuze.

Uw rechthoekige eiken tafel gaat lang mee

Daarnaast gaan de rechthoekige eiken tafels erg lang mee. Door hun robuuste karakter en sterke houtsoort kunnen de tafels heel wat verduren. Je hoeft maar één keer een rechthoekige eikenhouten tafel te kopen, zeggen wij altijd. Meer weten over onze rechthoekige eikenhouten tafels en hoe wij deze bewerken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom, waar we je graag ontvangen!

Een rechthoekige eikenhouten tafel? Bel Leven in Stijl!

Je bestelt jouw unieke rechthoekige eikenhouten tafels gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Wil je eerst eens een kijkje nemen in ons assortiment van rechthoekige eikenhouten tafels? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te komen bezichtigen. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.