• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Noten eettafel met vleugelpoot

Noten eettafel met vleugelpoot

De rechthoekige noten eettafel met vleugelpoot heeft afgeronde hoeken en stalen poten. De eettafel biedt plaats aan zes tot acht personen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de eettafel aan te passen naar wens, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor andere maten of een andere kleur van de eettafel.

Algemene informatie over de noten eettafel met vleugelpoot

 • Materiaal blad: noten
 • Rand: afgerond
 • Model: Cirque
 • Maat: 260x100cm
 • Dikte: 4cm
 • Poot: slanke vleugelpoot
 • Kleur poot: zwart

Materiaal van de noten eettafel met vleugelpoot

Het materiaal van het blad van de eettafel is notenhout. Het blad van de tafel is 4 centimeter dik en de randen van het blad zijn afgerond. De materialen zijn duurzaam verantwoord, wat betekent dat de eettafel dus ook langer mee kan gaan.

 

Onderstel van de noten eettafel met vleugelpoot

Bij deze notenhouten eettafel is gekozen voor een slanke stalen vleugelpoot. Ons diverse aanbod aan tafelpoten zorgt voor een brede keuze om de eettafel vorm te geven naar smaak. De kleur van de tafelpoot is in dit geval zwart. De kleur van de poot wordt opgebracht via poedercoating met een lichte structuur wat zorgt voor een mat uiterlijk. Ook deze materialen zijn duurzaam verantwoord. Zowel de kleur als het onderstel van de tafel kunnen worden aangepast.

 

Aanpasbaarheid van de noten eettafel met vleugelpoot

Onze tafels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de vorm van de tafel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van het blad of er kan gekozen worden voor een andere poot. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere kleur van het blad van de eettafel. Zodoende kun je de tafel geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over de noten eettafel met vleugelpoot

Wij passen onze eettafels graag aan zodat het meubel volledig bij jouw stijl, smaak en huis past. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, de rechthoekige eettafel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van de keukentafel veranderen zodat het perfect bij jouw woonkamer of keuken past. Wil je een klassieke eettafel kopen, maar is deze tafel wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was? Bekijk hier onze andere eettafels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale mediakanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.