• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Natuurlijke eettafel

Natuurlijke eettafel

De natuurlijk eettafel met prachtig glooiende rand van massief eikenhout vormt een geweldige combinatie met het zwartstalen onderstel. Stijluniform met bijpassende eettafelbank. Lees er hier alles over.

De natuurlijke eettafel: het tafelblad

De glooiende natuurlijke tafelrand geeft de natuurlijke eettafel echt een edge. Het tafelblad zelf bestaat maar liefst 4 centimeter massief eikenhout. De maat van het tafelblad in de foto’s hier is 240 bij 100 centimeter. Onze meubelmakers maken de tafel altijd op maat waardoor de tafel in ieder huishouden past. Je kunt als optie daarbij ook de op maat gemaakte eettafelbank bestellen. Het design werken wij af in dezelfde stijl zodat beide meubelstukken uitstekend op elkaar aansluiten. We gaan hier zo nog wat meer op in.

Combinatie van eettafelbank met de natuurlijke eettafel

Naast het uniforme ontwerp biedt een bijpassende eetbank namelijk nog veel meer voordelen. Ten eerste benut een tafeleetbank de ruimte en het aantal zitplaatsen maximaal. Ideaal ook als je wat minder ruimte tot je beschikking hebt. Daarnaast zorgt de rugleuning in een kleine hoek ervoor dat je fijn en ergonomisch zit. Door deze comforthoek rust je automatisch in een zeer ontspannen zithouding. Voor extra zacht comfort kun je voor een bijpassend kussen kiezen. Altijd bekleed met duurzame slijtvaste stof, op maat gemaakt en in vele kleuren en stijlen mogelijk.

Contrastrijke poot

De geweldig contrastrijke uitstraling van de tafel komt door de combi van het hout en de stalen tafelpoot. De tafelpoot Nyenburgh geeft de tafel echt smoel met een stalen koker van 4 bij 8 centimeter. Door onze behandeling van hoogkwalitatieve coatings staat de Nyenburgh garant voor probleemloos gebruik en een duurzaam leven. De tafelpoot voorzien wij verder van beschermend meubelvilt zodat ook de vloer krasvrij blijft.

Contactmomentjes

In onze meubelmakerij met showroom in Alkmaar kun je uitgebreid de natuurlijke eettafel met glooiende rand en stalen poot in zijn volle glorie bewonderen. Kom je een keertje langs? Gezellig! Maak een afspraak met ons via onze contactpagina.

Er is door ons maatwerk heel veel mogelijk en we kunnen ons goed voorstellen dat je daar vragen over hebt. Voor vragen kun je ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 072 – 5200 594. We helpen je graag aan een passend op maat gemaakt advies.

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt? Dan kun je naast het bezoek aan onze showroom ons ook volgen op onze Instagram en Pinterest. Wie zie je daar het meubel waarvan je niet wist dat je het zocht.