• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ovale tafels

Waar ben je naar op zoek?

Voor je ovale eikenhouten tafel naar Leven in Stijl

Op zoek naar een ovale houten tafel? Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar vind je op maat gemaakte ovale tafels. Een ovale eikenhouten tafel heeft een moderne uitstraling en biedt veel ruimte. Maar deze moet natuurlijk wel bij je passen. Bij Leven in Stijl vind je daarom niet alleen de mooiste ovale houten tafels, maar ook de beste service en maatwerk. Alle denkbare designs en kleuren van ovale eiken tafels zijn bij ons mogelijk. Bezoek onze showroom van maar liefst 400m2 en bekijk ons ​​assortiment ovale eikenhouten tafels. Misschien kom je de ovale eiken tafel tegen waar je van gedroomd heeft!

Ervaar het zelf in onze showroom

Wij maken uitsluitend ovale eikenhouten tafels van hoge kwaliteit met een uiterst gedetailleerde afwerking. Toch moet je een ovale eikenhouten tafel met eigen ogen zien om er verliefd op te worden, zeggen we bij Leven in Stijl altijd. Wij zijn dan ook trots om je onze ovale houten tafels te laten zien in onze showroom van ruim 400m2. Al onze ovale eiken tafels zijn van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Maak je interieur compleet met de verschillende variaties ovale eikenhouten tafels van Leven in Stijl. Bezoek onze showroom in Alkmaar en bekijk onze prachtige ovale houten tafels en onze overige meubelen, waaronder:

Is ovale houten tafel wel duurzaam?

Met de aanschaf van een eiken tafel van Leven in Stijl heb je niet alleen een splinternieuwe ovale houten tafel, maar maak je ook een milieubewuste keuze. Hoe? Al het hout dat we gebruiken voor jouw ovale eiken tafel is afkomstig van duurzame FSC-bosbouw in Frankrijk en Duitsland. Dat betekent dat hout dat we gebruiken voor alle ovale eiken tafels ook weer herplant wordt. Bovendien kun je tijdens een bezoek aan onze showroom direct zien hoe wij aan jouw ovale eikenhouten tafel werken om deze geheel naar jouw wensen vorm te geven. Zo ben je toeschouwer van het gehele maakproces en weet je zelfs waar het hout vandaan komt. Bestel jouw ovale eikenhouten tafel vandaag nog bij Leven in Stijl!

De beste ovale houten tafels

Alle ovale eiken tafels in ons assortiment zien er anders uit. Dat komt omdat het hout waaruit de tafels gemaakt worden in veel verschillende kleuren en verschijnt. Kies je voor een ovale eikenhouten tafel van Leven in Stijl, dan heb je dus echt een uniek model in handen. Bestel jouw ovale houten tafel bij Leven in Stijl en ontvang de volgende service:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Leven in Stijl staat voor je klaar!

Jouw unieke ovale eikenhouten tafel bestel je bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Wij bezorgen jouw meubelen door heel Nederland aan huis. Wil je eerst een kijkje nemen naar ons aanbod van ovale eiken tafels? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te kunnen bekijken. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.