• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Monello gevormde eettafel in warm Eucalyptus

Monello gevormde eettafel in warm Eucalyptus

Glooiende randen en vormen maken deze gevormde eettafel een mooi aaibaar en organisch aandoende aanvulling op je interieur

De Delta tafelpoot met extra houtaccenten

Onze Delta tafelpoot is een ontwikkeling geweest in samenwerking met ons zusterbedrijf Broersdesign. De poot is voorzien van een extra houtaccent wat in gelijke of juist afwijkende kleur kan worden afgewerkt. De poot zelf is een zeer stabiele poot en is mede door de ronde vormen een geweldige aanvulling op de Monello gevormde eettafel.

De tafelpoot in kleur

Wij werken al onze tafelpoten af met een duurzame afwerking die wij op het staal bakken. Dit heet poedercoaten en gebeurd door een laagje coatingpoeder statisch op het metaal aan te brengen en in een grote oven te bakken. Dit doen wij in 2 lagen, de primer en de kleurlaag, zo ontstaat een zeer duurzaam resultaat. Je kunt zelf een kleur kiezen uit ons zijdemat of fijnstructuur assortiment. Wil je echt iets bijzonders dan bieden wij ook de mogelijkheid om te kiezen uit de designcollectie. Deze collectie heeft vele exclusieve kleuren in diverse structuren.

Gevormde eettafel van Eucalyptus

Deze gevormde eettafel is gemaakt van een unieke combinatie van hoogwaardig gerookt Eucalyptus op een kern van hogedruk gestabiliseerd berkenhout. Deze combinatie hebben wij ontwikkeld met fineermeesters materialen maken voor de superjachtbouw. De zeer stabiele kern voorkomt de eigenschappen zoals werking die bij massief hout voorkomen. Tafelbladen in dit materiaal zullen niet vervormen, scheuren of kromtrekken. Noesten zullen eveneens vrijwel nooit voorkomen in deze tafelbladen.

Eucalyptus

Het kernhout van Eucalyptus heeft een licht geelbruine tot lichtbruine kleur, soms met een rossige tint. Het spint is lichter dan het kernhout.  Door het Eucalyptus bloot te stellen aan ammoniakdampen (roken) wordt het mooi donkerbruin tot bijna zwart.

Botanische naam: Eucalyptus globulus Labill. subspecies globulus
Groeigebied: Australië en aangeplant in onder meer Spanje, Portugal en Chili

Bezoek ons

We kunnen ons goed voorstellen dat je onze meubels ook een keertje in het echt wilt zien. In Alkmaar vind je onze uitgebreide showroom met daarin allerlei op maat gemaakte voorbeelden. Onze bevlogen adviseurs vertellen je er graag over en laten je alle opties zien.  Samen gaan we dan op zoek naar het meubelstuk dat past bij jou en jouw interieur. Wil je een keertje kennis komen maken? Maak dan een afspraak via onze contactpagina. We ontvangen je graag!

Portfolio

Voor meer meubelinspiratie volg je ons via onze Instagram en Pinterest. Daar vind je onze nieuwe maatmeubels terug.