• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kasten

Waar ben je naar op zoek?

Leven in Stijl voor houten kasten op maat

Wil je ook een mooie, eikenhouten kast in de woon- of studeerkamer? Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar vind je op maat gemaakte houten kasten, zoals eiken kasten. Houten kasten zijn echte eyecatchers en bieden veel voordelen. Eikenhout is eenvoudig te bewerken en heeft van nature een mooie kleur. Daarnaast is een eiken kast onderhoudsvriendelijk. Een houten kast kan ook gecombineerd worden met metaal om een ​​industriële look te creëren. Alle eikenhouten kasten worden gemaakt in onze werkplaats die zich in de showroom bevindt. Wij bieden niet alleen de mooiste eiken kasten en houten meubelen, maar ook uitstekende service. Zo zijn alle denkbare uitvoeringen en kleuren van eiken kasten bij ons mogelijk. Ons werk is te bekijken via Instagram of Pinterest. Ook kun je zelf een kijkje nemen en onze eikenhouten kasten bewonderen in de showroom. Wij heten je van harte welkom in de Leven in Stijl showroom in Alkmaar en laten je graag onze collectie eiken kasten zien.

Showroom van 400m2 in Alkmaar

Ben je al nieuwsgierig geworden naar onze houten kasten waar wij zo trots op zijn? Grijp jouw kans en bezoek onze ruime showroom. We leiden je graag rond in de meubelwerkplaats en laten je al onze houten kasten zien. De showroom van Leven in Stijl is opgedeeld in verschillende kamers van landelijk tot modern Scandinavisch. Zo zie je in één oogopslag hoe de eikenhouten kasten eruit zien in de betreffende ruimtes en welke stijl houten kast het beste bij jouw woning past. Omdat we veel aandacht besteden aan alle details van onze houten kasten en andere meubelen, garanderen we een topkwaliteit. Naast houten kasten biedt Leven in Stijl diverse meubelen om jouw interieur compleet te maken, zoals:

Geef jouw eikenhouten kasten een extra dimensie

Bij Leven in Stijl bieden we je extra service bij het kiezen van een eikenhouten kast. Daarom kun je in het meubelatelier van onze showroom zien hoe onze meubelmakers jouw eiken kasten op maat maken. Doordat de werkplaats vanuit verschillende hoeken in de showroom te bekijken is, kun je zien hoe jouw houten kasten worden gemaakt, en gepolijst tot het perfecte meubelstuk. Krijg meer waardering voor jouw eikenhouten kasten door deze unieke ervaring. Geef jouw eikenhouten kasten die extra dimensie en aandacht door onze showroom te bezoeken en zelf jouw eiken kasten in wording te zien. Je kunt ons uiteraard vragen stellen als je iets wilt weten over onze werkwijze, maar het leukste is natuurlijk om de showroom van Leven in Stijl te bezoeken en het zelf te ervaren. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs!

Eiken kasten van leven in Stijl? Een duurzame keuze!

Met een eikenhouten kast van Leven in Stijl maak je een duurzame keuze. Het hout dat we gebruiken om alle houten kasten te maken, is afkomstig van duurzame FSC-bosbouw in Frankrijk en Duitsland. Dit betekent dat het hout dat voor jouw houten kast wordt gebruikt opnieuw wordt geplant. Het ruwe eikenhout verschilt in dikte en vereist daarom veel bewerking voordat het een houten kast kan worden. We slijpen het hout machinaal totdat het vlak is en de perfecte dikte heeft bereikt. Je krijgt hier uiteraard de gelegenheid om keuzes te maken. Wil je eikenhouten kasten met een grotere massa of elegante dunne poten? Meer weten over Leven in Stijl en hoe wij eikenhouten kasten maken? We helpen je graag verder. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op.

Kies voor Leven in Stijl

Kasten zijn een essentieel onderdeel van ieders huis. Een houten kast is perfect om bijvoorbeeld boeken in op te bergen, maar een eiken kast is ook het ideale meubelstuk voor kamerplanten. Wij zorgen ervoor dat je de eikenhouten kast ontvangt die perfect bij jouw interieur past. Door het sterk wisselende hout is geen eiken kast identiek aan een ander. De eikenhouten kasten van Leven in Stijl zijn geschikt voor elk doel en zijn elke keer weer uniek. Naast duurzame kwaliteit verzekeren we je ook van een uniek design en langdurig plezier. Kies voor Leven in Stijl en geniet van de volgende voordelen:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Neem contact op voor meer informatie

Jouw unieke eikenhouten kasten bestel je bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Wij bezorgen jouw meubelen door heel Nederland aan huis. Wil je eerst een kijkje nemen in ons aanbod van eiken kasten? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te kunnen bekijken. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.