• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Wandkasten

Waar ben je naar op zoek?

Leven in Stijl biedt maatwerk houten wandkasten

Wandkasten komen steeds vaker voor in woonruimtes. Eiken wandkasten hebben de voordelen dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en tegelijkertijd klasse, stijl en duurzaamheid in jouw huis brengen. Kom de eikenhouten wandkasten van Leven in Stijl bewonderen in de showroom of neem een ​​kijkje via Instagram of Pinterest. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar, waar wij je graag onze collectie eiken wandkasten laten zien. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar vind je op maat gemaakte houten wandkasten, zoals eiken wandkasten, in alle mogelijke uitvoeringen!

Uw eikenhouten wandkast bij Leven in Stijl

Heb je een eikenhouten wandkast nodig om boeken, foto’s van jouw gezin of mooie planten in op te bergen? Maak het waar met de eikenhouten wandkasten van Leven in Stijl. Wij kunnen elke houten wandkast maken die je in gedachten heeft. Eiken wandkasten kunnen sterk variëren in kleur, vorm en textuur, omdat het hout waarvan het gemaakt is nooit hetzelfde is. Daarom is een houten wandkast de perfecte aanvulling op ieder interieur. Wil je genieten van de voordelen van een houten wandkast? Kies voor Leven in Stijl en geniet van de volgende voordelen:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Hoe jouw eiken wandkast gemaakt wordt

Wanneer je een kant en klare eikenhouten wandkast aanschaft, weet je nooit echt hoe deze gemaakt is. In de showroom van Leven in Stijl nabij Alkmaar kun je de werkplaats vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Zo kun je zien hoe jouw houten wandkasten gemaakt en gepolijst worden tot jouw ideale wandstuk. Geef jouw eikenhouten wandkast de aandacht die het verdient door onze showroom te bezoeken en te zien hoe jouw eiken wandkast wordt gemaakt door onze meubelmakers!

Duurzaam en uniek

Personaliseer jouw houten wandkast naar jouw wensen, en wij zorgen voor de rest. Het hout van de houten wandkasten is volledig duurzaam verkregen en gaat lang mee. Zo wordt al het hout dat we gebruiken om alle houten wandkasten te maken, altijd opnieuw geplant. Het ruwe eikenhout vereist echter veel bewerking voordat er een eikenhouten wandkast van kan worden gemaakt. Meer weten over hoe wij bij Leven in Stijl eiken wandkasten maken? Je bent altijd welkom om langs te komen of contact met ons op te nemen.

Meer informatie? Neem contact op met Leven in Stijl

Jouw unieke houten wandkasten bestel je gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Benieuwd naar ons aanbod van eikenhouten wandkasten? Maak een afspraak om onze showroom kunnen bezoeken. Voor vragen mail je naar [email protected] of bel je naar 072 – 5200594.