• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Roomdivider met stalen frame

Roomdivider met stalen frame en open karakter

De roomdivider met stalen frame is een veelzijdig en stijlvol meubelstuk dat perfect past in jouw interieur. Met zijn unieke ontwerp en ruime afmetingen biedt deze wandkast zowel functionele opbergruimte als een eigentijdse uitstraling. Het stalen frame geeft een industrieel tintje, terwijl het open ontwerp een gevoel van luchtigheid en ruimtelijkheid creëert. Het meubelstuk is gemaakt van hoogwaardig eikenhout met een gestabiliseerde houten kern en zorgvuldig afgewerkt voor een duurzaam resultaat.

 

Algemene informatie

 • Model: Roomdivider met stalen frame
 • Materiaal: Stalen frame en eiken op gestabiliseerde kern
 • Kleur: StijlCoatings Texel
 • Maat: 240H x 40D x 110B

 

Materiaal

De wandkast is vervaardigd van hoogwaardig eiken op een gestabilideerde kern, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. Het stalen frame is stevig en robuust, waardoor het product langer meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

 

Ontwerp van de roomdivider

Het ontwerp van het meubelstuk is eigentijds en functioneel. Het stalen frame geeft de roomdivider een stoer en industrieel karakter, terwijl het open ontwerp zorgt voor een luchtige en ruimtelijke uitstraling. Hierdoor is de roomdivider niet alleen een praktische oplossing, maar ook een decoratief element in jouw interieur.

 

Aanpasbaarheid

Bij ons begrijpen we dat iedereen unieke wensen heeft. Daarom bieden we de mogelijkheid om de roomdivider aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om de afmetingen, het aantal vakken of andere aanpassingen, wij streven ernaar om een roomdivider te creëren die perfect past bij jouw stijl en functionaliteitsvereisten.

 

Overige informatie

Wij staan garant voor kwalitatieve meubels die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. We zijn altijd bereid om te overleggen en verschillende elementen van het product aan te passen, zodat deze naadloos aansluit bij jouw interieur. Mocht deze scheidingswand niet helemaal aan jouw verwachtingen voldoen, bekijk dan ons assortiment van andere meubelstukken die volledig aansluiten bij jouw wensen.

 

Meer weten?

Als je geïnteresseerd bent in andere meubelstukken of inspiratie wil opdoen voor jouw interieur, nodigen we je graag uit om onze winkel te bezoeken. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie onze socialmediakanalen zoals Instagram en Pinterest volgen, waar we regelmatig updates delen over de nieuwste trends in interieurontwerp.

 

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden