• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Showroom Alkmaar

Je bent welkom

Een meubel op maat laten maken lijkt eenvoudig maar kan knap lastig zijn. Maar al te vaak zien wij enthousiaste mensen die toch door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn zo veel verkopers of meubelmakers met ieder een eigen kwaliteit, stijl en adviezen. 

Wij willen je begeleiden en kunnen je adviseren en zo nodig assisteren in je creatieve proces. Onze jarenlange ervaring op het gebied van meubelmaken, interieur en styling delen wij graag met je. Dit maakt het voor ons ook super veelzijdig en we maken je graag blij met ons advies.
Kom je langs? Wij zorgen voor de koffie 🙂

Breng een bezoekje en laat je inspireren door de bijna eindeloze mogelijkheden, combinaties en onze kenmerkende kwaliteit.
Edisonweg 5C, 1821 BN Alkmaar 072-5200594

Leven In Stijl - Alkmaar

In de showroom van meubelmakerij en meubelontwerper Leven in Stijl Alkmaar bieden wij een groot aantal voorbeelden van alle maatwerk mogelijkheden

Kwaliteit is te ervaren

Onze showroom is de plek waar wij onze meubelen en de kwaliteit aan je kunnen tonen.  Een belangrijke meerwaarde want kwaliteit zit immers verborgen in details.

Met een bezoek aan onze showroom zie je direct waarom je bij ons aan het juiste adres bent.  Hoogwaardige meubelen met een gedetailleerde afwerking zijn ruimschoots aanwezig. De stijlkamers zijn ingericht van landelijk tot moderne Scandinavische stijl. Je krijgt hier een goed beeld van onze kenmerkende kwaliteit die wij ook jouw meubel gaan geven.

Al onze producten en prijzen zijn gebaseerd op een hoge en duurzame kwaliteit die zich duidelijk onderscheid.

Thuisbezorgd in NL

Wij kunnen uw meubel door heel Nederland bezorgen. Buiten Nederland? Geen probleem! Geef het dan bij uw prijsopgave aan.

Bezoek onze showroom

Kom eens langs in onze grote showroom in Alkmaar en neem gelijk een kijkje in de werkplaats

Duurzaam hout

Ons hout komt uit Nederland, Duitsland of Frankrijk. Altijd FSC gekeurd en 100% wordt herplant.

Vakmanschap

Onze meubelmakerij is bij uw bezoek aan de showroom te bezichtigen, zo zie je gelijk waar jouw unieke meubel gemaakt wordt.

Kijk hoe wij werken

Tijdens een bezoek zie je hoe wij werken. De meubelmakerij ligt direct onder de stijlkamers van onze showroom. De beleving van de machines, de meubelmakers en de manier waarop onze mooie meubelen gemaakt worden geeft een extra emotionele en creatieve dimensie aan je meubel.

Onze meubelmakers werken dagelijks aan de mooiste meubelen en willen je graag laten zien hoe ze dat doen. De werkplaats is daarom een soort open keuken met allemaal doorkijkwanden en vensters. Je kan op verschillende plekken naar binnen kijken en daar de machines en de meubelmakers aan het werk zien.

Leven In Stijl - Alkmaar

Showroom Alkmaar

Wij zijn Alkmaars

Aan het einde van de A9 direct aan het Noord-Hollands kanaal op een steenworp afstand van de binnenstad van Alkmaar ligt een kleinschalig industrieterrein verborgen. Hier op industrieterrein Oudorp staat de 900m2 grote meubelmakerij en showroom van Leven in Stijl.

Gelijk een dagje uit

Kom je deze kant op dan adviseer ik je zeker om meer van onze mooie regio te bezoeken. Wat is er nou leuker dan een dag of weekendje weg en tegelijk je meubel bekijken. In onze omgeving zijn echt super veel toffe, fijne en mooie dingen te doen en te bezoeken, wij adviseren je graag in o.a.:

Oude winkelstad Alkmaar – Unieke restaurantjes – Noordzee – Egmond aan Zee – Bergen aan Zee – NH Duinreservaat – Bollenvelden – De Rijp – Bootje varen – Speelparken – Zeeaquarium Bergen – Musea – XXL Bioscoop – Filmhuis – Kunstenaarsdorp Bergen – vele unieke B&B’s

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden