• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Mediameubels

Waar ben je naar op zoek?

Eikenhouten mediameubels op maat gemaakt

Op zoek naar een praktisch en duurzaam eiken mediameubel dat er ook nog eens goed uitziet? Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar ben je aan het juiste adres voor alle vormen en kleuren van eiken mediameubelen. Vind het houten mediameubel dat je zoekt in onze ruime showroom. Liever een houten mediameubel dat op maat gemaakt is? Dan maken we deze graag voor je. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij vind je naast de mooiste houten mediameubelen en eiken mediameubelen ook de beste service. Neem een kijkje op onze Pinterest of kom langs in de showroom en laat je verrassen door het ruime aanbod aan houten mediameubelen van Leven in Stijl!

Showroom van Leven in Stijl in Alkmaar

Dus je hebt een nieuw houten mediameubel nodig, maar je weet niet wat de mogelijkheden zijn? Laat je door onze showroom verrassen door de vele opties voor houten mediameubels waaruit je kunt kiezen. Wij maken enkel hoogwaardige eiken mediameubels met een uiterst gedetailleerde afwerking. Bezoek onze showroom in Alkmaar en vind het eiken mediameubel dat bij je past. Maak jouw interieur compleet met de verschillende houten mediameubelen van Leven in Stijl. Wij bieden onder andere:

Milieuvriendelijke eikenhouten mediameubels

Het hout dat wordt gebruikt voor onze houten mediameubels is uiterst milieuvriendelijk. Alle bomen die we gebruiken voor jouw eikenhouten mediameubel worden namelijk ook weer herplant. We rangschikken en selecteren handmatig de ruwe planken die we gebruiken voor jouw eiken mediameubel. De aanschaf van een eikenhouten mediameubel van Leven in Stijl is daarom een uiterst duurzame keuze. Meer weten over eiken mediameubels en hoe wij deze bewerken? Bezoek onze showroom of neem contact met ons op!

Gegarandeerd een unieke eiken mediameubel

Als je een uniek eikenhouten mediameubel zoekt, kunnen wij je garanderen dat je bij Leven in Stijl aan het juiste adres bent. Het hout van onze eiken mediameubels kan sterk variëren in kleuren en vormen. Elk houten mediameubel is daardoor anders. Bovendien kan elk eiken mediameubel volledig op maat worden gemaakt. Kies je voor een eikenhouten mediameubel van Leven in Stijl? Dan kunt je het volgende verwachten:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Je bestelt jouw unieke eikenhouten mediameubel gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Wil je eerst ons assortiment eikenhouten mediameubels zelf zien? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te komen bezichtigen. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.