• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Mediameubel / TV meubel met speakervak

Mediameubel / tv meubel op maat gemaakt

Wanneer je een woning hebt en een mediameubel zoekt dan wil je graag dat deze precies voldoet aan je wensen, apparatuur en de beschikbare ruimte.
In onze meubelmakerij maken wij precies dat wat jij zoekt, je bepaald zelf de maten, indeling en de afwerking.

Indeling van het mediameubel

In dit meubel zit een speakervak, een lade en 2 deuren met legplank. Maar bij ons kan je het mediameubel helemaal aanpassen aan je wens.
Of je nu allemaal open vakken wilt, deuren of lades het is helemaal aan jou.

Speakervak in het mediameubel

In dit meubel hebben wij 1 speakervak gemaakt met daarvoor een afdekking met speakerdoek. Dit doek laat 99% van het geluid door en ook de afstandsbediening kan hier moeiteloos doorheen zenden. Het speakerdoek in dit mediameubel kunnen wij in vele kleuren aanbrengen, in dit geval hebben wij de antraciet variant gebruikt. Wanneer het meubel tegen de wand staat zullen de open gaten in het frontpaneel niet meer zichtbaar zijn.

Bekabeling

Wist je dat wij het meubel in zijn geheel iets naar voren kunnen laten komen, zodat je tussen de achterwand en alle planken en staanders ruimte hebt voor de bekabeling.|
Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan uitsparingen en kabeldoorvoer elementen, deze kunnen bijvoorbeeld in de bovenzijde of de zijkanten worden geplaatst.

OVER ONS

We maken meubels helemaal op maat. Wil je deze kast hebben, maar dan met een andere indeling, kleur of afwerking? We maken meubels met meer dan 70 verschillende afwerkingen. Kom eens bij ons langs! We hebben een vestiging in Alkmaar met een eigen werkplaats en showroom. Hier kun je onze kwaliteit met eigen ogen zien. De showroom is ingericht met verschillende woonstijlen. Je kunt ook inspiratie op doen via een van onze socialemedia platformen we hebben een pagina op Instagram en Pinterest. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

 

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden