• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Banken

Waar ben je naar op zoek?

Voor de mooiste eikenhouten banken op maat

Eikenhout is al jaren een populair materiaal voor eiken banken en ander meubilair. Niet voor niets, want eikenhout is gemakkelijk te bewerken en heeft van nature een mooie kleur. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar vind je op maat gemaakte eikenhouten banken. Zo is een houten bank heel goed te combineren met staal om een industriële look te creëren. Daarnaast zijn eiken banken gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn het echte eyecatchers! Alle eikenhouten banken worden gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden de mooiste eiken banken en eiken meubelen, maar ook een uitstekende service. Alle denkbare uitvoeringen en kleuren eiken banken zijn bij ons mogelijk. Benieuwd? Ons werk is te bekijken via Instagram of Pinterest. Kom je toch liever zelf een kijkje nemen bij ons assortiment van houten banken? Dat kan in onze showroom van maar liefst 400m2. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in de showroom van Leven in Stijl.

De Leven in Stijl showroom nabij Alkmaar

In onze ruime showroom op het kleinschalige industrieterrein Oudorp aan het einde van de A9 laten wij je graag het meubelatelier en de houten banken zien waar wij zo trots op zijn. De showroom van Leven in Stijl is opgedeeld in verschillende ruimtes van landelijke tot moderne Scandinavische stijl. Na een bezoek aan onze showroom ga je wellicht wel naar huis met die ene houten bank waar je zo lang naar op zoek was. Over de kwaliteit van de eikenhouten banken hoef je zich geen zorgen te maken: hoogwaardige eikenhouten banken met een gedetailleerde afwerking zijn er in overvloed. Kwaliteit en zorg komen tot uiting in al onze houten banken en meubelen. Geloof je het niet? Kom het zelf zien! Leven in Stijl biedt verschillende houten banken en meubelen om jouw interieur compleet te maken, zoals:

Binnenkijken in de meubelmaker van Leven in Stijl

Altijd al willen weten hoe wij onze eiken banken maken? Kom zelf zien hoe Leven in Stijl eikenhouten banken op maat maakt in het meubelatelier van onze showroom! De meubelmakers van Leven in Stijl zijn bezig met het maken van de mooiste eiken banken en houten meubelen en laten je graag een kijkje nemen. Doordat je de werkplaats vanuit verschillende hoeken in de showroom kunt bekijken, kun je zien hoe jouw houten banken worden gemaakt en gepolijst tot het perfecte meubel. Dit is niet alleen een unieke ervaring, maar je zult jouw houten banken hierna meer waarderen. Geef jouw eikenhouten banken die extra dimensie door onze showroom te bezoeken en zelf jouw eikenhouten banken in wording te zien. Je kunt ons altijd vragen stellen of achteraf bellen als je iets wilt weten over onze werkwijze, maar het leukste is natuurlijk om de showroom van Leven in Stijl te bezoeken en het zelf te ervaren. Wanneer kom je langs?

Eikenhouten banken met karakter

Bij Leven in Stijl leveren we kwaliteit tot in de puntjes. Zo selecteren we handmatig de ruwe balken waaruit jouw eikenhouten banken zijn gemaakt. Het hout dat we gebruiken voor houten banken en eiken banken is afkomstig van duurzame FSC-bosbouw in Frankrijk en Duitsland. Dit zorgt ervoor dat al het hout dat we gebruiken voor eiken banken ook wordt her plant. Het ruwe eikenhout verschilt in dikte en heeft daarom veel bewerking nodig. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om hier keuzes in te maken. Wil je eiken banken met een grotere massa of elegante dunne poten? We schaven het hout machinaal totdat het recht en vlak is en de perfecte dikte heeft bereikt. Met dit uitgebreide werkproces onderscheiden we ons van vele andere meubelmakers. Door een eikenhouten bank van Leven in Stijl te kopen, krijg je de houten bank die je altijd al wilde hebben en maak je bovendien een duurzame keuze. Wil je meer weten over Leven in Stijl en hoe wij onze eikenhouten banken maken? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Waarom houten banken bij Leven in Stijl?

Houten banken, en vooral eiken banken, zijn een echte eyecatcher in elk huis. Zo passen ze perfect bij een industrieel interieur met metalen elementen, maar sluiten ze net zo mooi aan bij een landelijk interieur met romantische tinten. Wij zorgen ervoor dat je de eikenhouten bank ontvangt die perfect bij jouw interieur past. Het hout van onze eiken banken heeft veel verschillende kleuren en is iedere keer weer uniek. Er is geen eiken bank precies hetzelfde! Naast duurzame kwaliteit verzekeren we je ook van een uniek design en langdurig plezier. Kies voor Leven in Stijl en geniet van de volgende voordelen:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Meer weten? Neem contact op

Jouw unieke eikenhouten banken bestel je bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Wij bezorgen jouw meubelen door heel Nederland aan huis. Wil je eerst een kijkje nemen in ons aanbod van eiken banken? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te kunnen bekijken. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.