• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Bank met bakken als opbergruimte

Bank met bakken als opbergruimte

Een mooie strakke bank die past tegen vrijwel elke wand en optimaal de ruimte gebruikt om je spullen op te bergen.

Combineer de bank met bakken met een eettafel

Deze bank is gemaakt in 4cm dikte en afgewerkt met onze StijlCoatings Texel, deze benadrukt de kleur van het onbehandeld eiken met een blank en zeer matte afwerking. Doordat we de afwerking in 3 lagen aanbragen en combineren met een 2K harder ontstaat een zeer duurzaam en onderhousvrij resultaat. De bank laat zich naast een vrijstaande positie ook goed combineren met een eettafel. Zeker in combinatie met een comfortabel zitkussen die wij op maat maken in meer dan 200 stoffen. Naast de kleur van deze bank hebben wij uiteraard nog vele andere opties. Je vindt ze terug in onze kleuren collectie.

Kies je voor opbergbakken, lades of een klep

De bank met bakken die je hier ziet is voorzien van 2 grote lades die met kleine wieltjes onder de bank vandaan kunnen worden geschoven. Wanneer je de bank toch nog stakker zou willen of de ruimte niet hebt om de bakken onder de bank vandaan te rollen dan kun je kiezen voor de uitvoering met klep. De bank met klep is nog strakker en heeft bovenop een lange klep met super strak en minimalistich RVS scharnier wat bijna niet opvalt. De klep laat zich gemakkelijk openen waarna je de complete binnenruimte kunt benutten voor het opbergen van spullen.

Design van de grepen

Laat je ook verrassen door de vele mogelijkheden in de handgreep die je op deze bank met bakken kunt toepassen, zo kan je kiezen voor een uitsparing, dun houten handvat of een schuine greep. Momenteel zien we steeds vaker het simpele gat in het front waarbij een gat van 4cm gebruikt word om de lade of bakken mee te openen. Zit er echt niets voor je bij dan kun je uit onze collectie van meer dan 1000 grepen komen uitkiezen of ons je gewenste greepjes gewoon aanleveren.

Showroom en meubelmakerij

Wil je eens in het echt komen bekijken wat onze meubelen bijzonder maakt? Kom dan eens langs bij ons meubelmakerij en showroom in Alkmaar. Daar kunnen we je laten zien wat er allemaal bij komt kijken en wat er mogelijk is. We kunnen de vele afwerkingen en diverse opties demonstreren in onze ruim opgezette showroom. Plan eenvoudig en snel een afspraak in via onze contactpagina.

Adviseren op maat

Onze meubelmakers en adviseurs staan graag voor je klaar om samen met jou de ideale tafel helemaal op maat te ontwerpen. Neem bij vragen contact met ons op via onze contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594. Of kijk voor meer prachtige op maat gemaakte meubelen op onze Instagram en Pinterest.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden