• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Hangende bank met opbergruimte

Hangende bank op maat gemaakt

Een mooie hangende bank met opbergruimte op maat gemaakt. Een minimalistische bank die ook kan dienen als opbergruimte. Een 2-in-1. Wie wilt dit nou niet. Valt het nog niet geheel in smaak? Dan passen wij het graag voor jou aan. Hierdoor past het bij ieder zijn smaak en interieur.

Het hout van de hangende bank

Deze hangende bank is gemaakt van eiken hout. Dit hout wordt verkregen uit omliggende landen. Dit doen wij om onze ecologische voetafdruk relatief klein te kunnen houden. Het hout wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Vandaar dat deze bank een donkere kleur heeft. Wellicht wil jij een andere afwerking? Dan is dit zeker mogelijk! In meer dan 70 kleurtonen.

Opbergruimte in de hangende bank

In deze hangende bank zit er opbergruimte in geïntegreerd. Deze opbergruimte beschikken over een push-to-open functie. Vandaar dat er geen handvatten aan bevestigd zitten. Deze compartimenten gaan open door een simpele duw tegen het oppervlak.

Bijpassend meubilair mogelijk

Deze bank is mogelijk met een bijpassend dressoir. Dit dressoir lijkt sprekend op de bank echter in ander formaat uiteraard. Wil jij misschien een ander meubelstuk? Zoals een bijpassende eettafel? Die net aansluit bij de bank. Dit zouden wij ook kunnen gaan realiseren.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden