• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Bank met dunne poot

Bank met dunne poot

Ben jij op zoek naar een op maat gemaakte bank met dunne poot? Dan is deze massief eiken bank met stalen poot echt iets voor jou!

Bank met dunne poot voor de living

Deze prachtige bank met dunne poot vormt een prachtige invulling voor de huiskamer. De slanke stalen poot van de bank kreeg meerdere coatings. Dit geeft de prachtig matzwarte afwerking een duurzaam en lang leven. Je kunt deze afwerking overigens in elke gewenste kleur krijgen. De stalen poten zijn daarnaast voorzien van vilt wat de bank eenvoudig hanteerbaar maakt en krassen op de vloer voorkomt.

Op maat gemaakte bank met dunne poot

De zitting van deze prachtige bank met dunne poot is van maar liefst 4 cm massief dik eiken. Onze meubelmakers werkten dit glad af en creëerden langs de rug van het zitgedeelte een ingenieus randje. Hierdoor kan de bank mooi strak tegen de muur staan. Op die manier denken wij graag in allerlei oplossingen en maken we de bank volledig op maat. Je kunt deze bank met smalle poot dan ook in elke lengte krijgen.

Comfortabele hoek

Belangrijk aan een bank is natuurlijk dat die lekker zit. En dat doet deze bank met dunne poot. Door de speciaal ontworpen comfortabele hoek van zowel de zitting als de rugleuning ervaar je heerlijk zitcomfort. Wil je dat zelf een keertje ervaren? Neem dan een keertje plaats op deze bank in onze showroom. Wij brengen de koffie!

Combineren met andere meubelen

Wat wij daarnaast vaak horen is dat mensen het lastig vinden om bijpassende meubelen te vinden. We kunnen dit oplossen door bijvoorbeeld mee te denken over een bijpassende salontafel. Zo krijg je één mooi geheel. Neem daarom ook eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio met salontafels op maat of op onze Instagram.

Kom kennis maken in Alkmaar

De prachtig afgewerkte bank met smalle poot staat voor je klaar in onze showroom in Alkmaar. Graag bespreken we met jou alle mogelijkheden. Vrijblijvend natuurlijk en geheel naar jouw wens.  Maak daarom gauw een afspraak via onze contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594. We zien je graag langskomen!

 

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden