• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Bank voor de eettafel

Bank voor de eettafel

Deze eiken bank voor de eettafel biedt een ideale ruimtebesparende oplossing. Zijn minimale totale diepte geeft ruimte aan plaatsing tussen tafel en muur. Lees hier meer over de eigenschappen en mogelijkheden.

Bank voor de eettafel met minimale totale diepte

Deze massief eikenhouten bank voor de eettafel heeft een strak design. Daarnaast kent de eiken bank slecht een minimale totale diepte: slechts 60 centimeter!  Dit maakt dat de bank ook past daar waar er wat minder ruimte is. Zo pas je deze eiken bank bijvoorbeeld heel goed tussen een tafel en een muur in.

Ruimtebesparend stalen frame

Het speciale staalstrip frame van deze bank voor de eettafel bespaart extra ruimte.  Het sterke minimale frame kent namelijk slechts een minimale dikte.  Hierdoor steekt het frame niet achter de rugleuning uit. Deze staalstrip poot is bovendien in vele kleuren te krijgen. Benieuwd welke dat zijn? Kijk dan hier.

Ergonomische zithoek

Door de ergonomische zithoek van de eiken bank biedt deze verhoogd zitcomfort. Zowel de zitting als de rugleuning staan in de ideale comfortabele hoek voor een natuurlijke zit. Optioneel kun je hier ook een design zitkussen en rugkussen bij bestellen. Heerlijk zacht en we leveren deze in vele stoffen en kleuren. Wil je weten wat hierin mogelijk is? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Dit kan via onze contactpagina of bel met ons via telefoonnummer 072 – 5200 594.

De afwerking in eikenhout

Het hout van de bank bestaat uit 4 centimeter dik massief eikenhout. Op de foto’s heeft de bank een lengte van 240 centimeter. Dat biedt ruimte voor ongeveer 4 tot 5 personen. We kunnen elke lengte voor je maken.  Wie bieden daarnaast grote hoeveelheid kleuren waarin we het hout kunnen aflakken. Een overzicht van alle kleuropties vind je hier.

Resultaat op maat

Als meubelmakerij die meubels op maat maakt denken we graag met je mee. Zo kun je optioneel voor bij de bank voor een tafel of kast kiezen in dezelfde stijl. We willen je daarom ook graag uitnodigen om eens langs te komen in onze showroom Daar kunnen je rustig nog wat inspiratie op doen. Graag bespreken daar met jou hoe we jouw interieurwens kunnen realiseren. Maak vrijblijvend een afspraak via onze contactpagina.

Nieuwe aanwinsten

Onze meubelmakers en adviseurs staan graag voor je klaar. Uiteraard informeren we je graag ook online met nieuwe aanwinsten. Voel je daarom vrij om ons te volgen via Instagram en Pinterest.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden