• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Strakke eettafel met witte tafelpoot

Witte tafelpoot

Gloednieuw in ons assortiment! Deze fraaie gesplitste witte tafelpoot met inleg voor de stijlvolle designtafel op maat. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder!

Een unieke witte tafelpoot

Deze witte tafelpoot met eikenhouten inleg maakt een zeer stijlvol en intelligent tafelontwerp mogelijk. De eiken inleg zorgt er namelijk voor dat de stalen poot op natuurlijke wijze overgaat in het tafelblad. Het hout en staal vormen zo samen één stijlvol geheel. Wist je trouwens dat je elke type inleg voor deze tafelpoot kunt kiezen? Samen met jou bekijken we graag wat past bij jouw interieur.

Alle kleuren van de regenboog voor de witte tafelpoot

De afwerking van de stalen spreidpoot bieden wij in alle kleuren van de regenboog aan. In de foto zie je de witte tafelpoot in de RAL-kleur 9003 wit met fijnstructuur. Heb jij een andere kleur op het oog voor deze gesplitste koker van 4 bij 8 centimeter? Ook dan kun je bij ons terecht. We staan daarbij altijd garant met onze hoogkwalitatieve afwerking: Onze hechtingsmethode en coating in twee lagen houdt deze tafelpoot een leven lang duurzaam. 

Rustiek met open noesten

Het karakteristieke rustieke tafelblad beschikt over open noesten voor een natuurlijk karakter. Wij leveren ook tafelbladen zonder noesten als je een strakker tafelblad zoekt. Wat je ook kiest wij maken het tafelblad altijd op maat. In het voorbeeld zie het blad met de afmetingen van 280 bij 100 centimeter met een tafeldikte van 4 centimeter. Voor de afwerking koos de klant hier voor Stijlcoatings Texel. Dit is één van de vele afwerkingen die wij aanbieden. Je vindt een overzicht van onze afwerkingen op onze uitgebreide behandelingspagina.

Van de tafel naar de bank

Ook als je houdt van aansluitend design ben je bij ons als meubelmakerij aan het goede adres. Zo ontwierpen wij de in beeld gebrachte eetbank geheel in stijl met de tafel. De eetbank die je ziet heeft de maten 280 bij 40 centimeter en is 4 centimeter dik. Een groot praktisch voordeel van deze eetbank is dat die zijn ruimte optimaal benut: Je creëert automatisch het maximum aan zitplaatsen. Wil je er graag ook een op maat gemaakt zitkussen of rugleuning erbij? Informeer daarnaar via onze contactpagina. Ook telefonisch ben je welkom via telefoonnummer 072 – 5200 594.

Bezoek ons

We kunnen ons goed voorstellen dat je onze meubels ook een keertje in het echt wilt zien. In Alkmaar vind je onze uitgebreide showroom met daarin allerlei op maat gemaakte voorbeelden. Onze bevlogen adviseurs vertellen je er graag over en laten je alle opties zien.  Samen gaan we dan op zoek naar het meubelstuk dat past bij jou en jouw interieur. Wil je een keertje kennis komen maken? Maak dan een afspraak via onze contactpagina. We ontmoeten je graag!

Portfolio

Voor meer meubelinspiratie volg je ons via onze Instagram en Pinterest. Daar vind je onze nieuwe maatmeubels terug.