• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tv meubels

Waar ben je naar op zoek?

Leven in Stijl biedt maatwerk houten tv-meubelen

Houten tv-meubelen zijn een must in elke moderne woonkamer. Kom de eikenhouten tv meubelen van Leven in Stijl bewonderen in de showroom of neem een kijkje naar onze ​​eikenhouten tv stands via Instagram of Pinterest. Een eiken tv-kast heeft het voordeel dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en tegelijkertijd klasse, stijl en duurzaamheid in jouw huis brengen. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar vind je op maat gemaakte houten tv-meubelen, zoals een eiken tv-kast, in alle mogelijke uitvoeringen. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar, waar wij je graag onze collectie eiken tv-meubelen laten zien.

Uw eikenhouten tv-meubel bij Leven in Stijl

Een eikenhouten tv-meubel wordt gebruikt om een tv op te plaatsen, maar onze eiken tv-meubel is veel meer dan dat. De eikenhouten tv-meubelen van Leven in Stijl toveren jouw woonkamer om tot een natuurlijk mooie leefruimte met de warmte van eikenhout. We kunnen iedere houten tv-meubel geheel naar wens maken. De meubelmakers stemmen het eikenhout af op kleur, vorm en textuur om de nuance zo goed mogelijk in balans te krijgen. Wil je genieten van de voordelen van een houten tv stand? Kies voor Leven in Stijl en geniet van de volgende voordelen:

Hoe een eiken tv-kast gemaakt wordt

Als je een kant-en-klaar eiken tv-meubel koopt, weet je nooit echt hoe het gemaakt is. Altijd al benieuwd geweest? In de showroom van Leven in Stijl bij Alkmaar kunt je onze werkplaats vanuit verschillende hoeken bekijken. Zo kun je zien hoe jouw houten tv stand gemaakt en gepolijst wordt tot jouw ideale meubel. Geef jouw eikenhouten tv-meubel de aandacht die het verdient door onze showroom te bezoeken en te zien hoe deze door de meubelmakers van Leven in Stijl wordt gemaakt!

Jouw unieke tv-meubel van Leven in Stijl

Wij gebruiken voor onze eikenhouten tv-meubelen graag duurzaam hout dat na gebruik opnieuw wordt aangeplant. Wij selecteren vervolgens zelf de ruwe planken, zodat kwaliteit altijd gegarandeerd is bij het maken van jouw houten tv-meubel. Personaliseer jouw eiken tv-meubel volgens jouw wensen en wij zorgen voor de rest. Wil je meer weten over ons werkproces of hoe jouw houten tv-meubel tot in de puntjes gemaakt wordt? Neem contact met ons op en we zullen je van alle informatie voorzien.

Meer informatie? Neem contact op met Leven in Stijl

Jouw unieke houten tv stands bestel je gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Benieuwd naar ons aanbod van eikenhouten tv-meubelen? Maak een afspraak om onze showroom kunnen bezoeken. Voor vragen mail je naar [email protected] of bel je naar 072 – 5200594.