• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Openhaard meubel

Openhaard meubel met schuifdeurkast

Dit op maat gemaakte openhaard meubel is gemaakt van ? in de kleur ? en heeft de afmetingen ? met verschillende ingebouwde kasten. Het openhaar meubel bevat een schuifdeurkast die op maat is gemaakt. Je kunt het dan ook gemakkelijk bij ons aangeven wanneer je een wens hebt voor andere maten en/of kleuren.

Algemene informatie over het openhaard meubel

 • Model: openhaard meubel
 • Maat: in elke maat te maken
 • Materiaal: gestabiliseerde harde kern met een toplaag van echt eikenhout
 • Kleur blad: Texel, een 2 componentenlak met een zeer naturel en mat uiterlijk

Materiaal van het openhaard meubel

Het openhaard meubel is gemaakt van gestabiliseerd hout met een echt eikenhout toplaag en is op maat gemaakt. Deze materialen zijn duurzaam verantwoord, wat betekent dat je dan ook extra lang van de televisiekast kunt genieten. De kleur van de kasten is Texel. Zowel de kleur als het onderstel het meubel kunnen worden aangepast. Het meubel bevat veel opbergruimte door de verschillende ingebouwde kasten.

 

Aanpasbaarheid van het openhaard meubel

Onze meubels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de lengte en vorm van het meubel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van het blad of de indeling van de lades en kasten. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere kleur van het openhaardmeubel. Zodoende kun je de kast geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over het openhaard meubel

Zodat het tv-meubel met haard volledig bij jouw stijl en smaak past maken wij graag de gewenste aanpassingen. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, het meubel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van het meubel veranderen zodat het perfect bij jouw wooninrichting past. Wil je een openhaardmeubel kopen, maar is dit wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was? Bekijk hier onze andere meubels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale media kanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.

 

 

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden