• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Zwevend tv-meubel

Zwevend tv-meubel

Dit zwevend tv-meubel is gemaakt van melamine met een eiken toppaneel in de kleur Texel en heeft de afmetingen 300x37x40 met kasten in de kleur Dakar Grijs. Het tv-meubel is zwevend gemonteerd waardoor het makkelijk is om de vloer eronder schoon te blijven houden.

Algemene informatie over het zwevend tv-meubel

 • Model: tv-meubel
 • Maat: 300x37x40 cm (lxhxd)
 • Materiaal: eiken & melamine
 • Kleur blad: Texel
 • Kleur kasten: Dakar

Materiaal van het zwevend tv meubel

Het zwevend tv meubel is gemaakt van eikenhout en melamine. Melamine is een dunne afwerkingslaag van zeer hard kunsthars op kleur is. Dit zorgt ervoor dat de panelen kras- en kleurvast zijn en is ook makkelijk te onderhouden. Deze materialen zijn duurzaam verantwoord, wat betekent dat je dan ook extra lang van de televisiekast kunt genieten. De kleur van de kasten is Dakar grijs en heeft een zeer lichte structuur wat zorgt voor een enigszins mat uiterlijk. Ook deze materialen zijn duurzaam verantwoord. Zowel de kleur als het onderstel het tv-meubel kunnen worden aangepast. Het tv-meubel bevat veel opbergruimte en dankzij het zwevende design is het gemakkelijk om de vloer schoon te houden.

 

Aanpasbaarheid van het zwevend tv meubel

Onze tv-meubels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de lengte en vorm van het tv meubel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van het blad of de indeling van de lades en kasten. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere kleur van het tv-meubel. Zodoende kun je het tv-meubel geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over het zwevend houten tv meubel 

Zodat de televisiekast volledig bij jouw stijl en smaak past maken wij graag de gewenste aanpassingen. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, het zwevend tv meubel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van de tv-meubel veranderen zodat het perfect bij jouw wooninrichting past. Wil je een tv meubel kopen, maar is dit wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was? Bekijk hier onze andere tv-meubels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale media kanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden