• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eettafel banken

Waar ben je naar op zoek?

Een duurzame eikenhouten eettafel bank

Niet voor niets is eik een populaire materiaalkeuze voor een houten eettafel bank. Een eiken eettafel bank heeft van nature een unieke uitstraling en is ook nog eens erg duurzaam. Fleur jouw eetkamer op met een eikenhouten eetkamerbank van Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar, waar je een op maat gemaakte houten eettafel bank kunt bestellen. We bieden alle soorten eiken eettafel banken aan, evenals uitstekende service. Nieuwsgierig geworden? Onze houten eettafel banken zijn te bekijken via Instagram of Pinterest. Neem je liever zelf een kijkje in ons assortiment om de houten eetkamerbank van jouw dromen te vinden? Kom eens langs bij onze Leven in Stijl showroom en wij maken met liefde jouw eikenhouten eettafel.

De eiken eettafel bank van Leven in Stijl

Een eikenhouten eettafel bank maakt jouw eettafel compleet. Dit past goed bij bijvoorbeeld een industriële look, maar past net zo goed in een landelijk interieur. Daarnaast bespaart een houten eetkamerbank je veel ruimte, doordat een eiken eettafel bank jouw eettafel stoelen overbodig maakt. Het hout van onze houten eettafel bank heeft veel verschillende kleuren en is iedere keer weer uniek. Kies Leven in stijl om de volgende redenen:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eikenhouten banken met karakter

Het ruwe eikenhout waarvan de houten eettafel bank is gemaakt, verschilt in dikte en vereist daarom veel bewerking. We selecteren handmatig de onbewerkte balken en slijpen het hout totdat het recht en vlak is. Je krijgt hier uiteraard de gelegenheid om keuzes te maken over het uiterlijk van jouw eikenhouten eetkamerbank. Wil je bijvoorbeeld een eiken eettafel bank met een stevige of elegante poot? Wil je een dik oppervlak of een dunner oppervlak? Kies voor een houten eettafel bank van Leven in Stijl voor een eerlijke, duurzame en natuurlijk mooie keuze. Meer weten over Leven in Stijl en hoe wij jouw eikenhouten eettafel bank maken? Neem gerust contact met ons op.

Leven in Stijl voor jouw complete interieur

Vind de eiken eettafel bank die je zoekt in onze showroom en bestel hem direct. Liever een andere maat eiken eettafel bank? Dat regelen wij direct voor jou. Over de kwaliteit van de eikenhouten eetkamerbank hoef je je geen zorgen te maken. Wij bieden alleen topkwaliteit. Leven in Stijl biedt daarnaast nog veel meer eiken meubelen, zoals:

Meer weten? Neem contact op

Jouw unieke eikenhouten eettafel bank bestel je bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Eerst een kijkje nemen in ons aanbod van eiken eettafel banken? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te kunnen bekijken. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar info@leveninstijl.nl of te bellen naar 072 – 5200594.