• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

tv meubel zwart hout

Het TV meubel zwart hout

Het TV meubel zwart hout biedt een contrasterend schouwspel van licht en donker. Opvallend design volledig op maat gemaakt. We vertellen je er hier graag alles over.

Het design van de TV meubel zwart hout

Het TV meubel zwart hout bestaat uit een blanke eikenhouten corpus. De zwarte matte HPL kleppen, lades en pootjes zorgen voor een contrasterend ontwerp wat er echt uitspringt. Het lichte en donkere patroon en de open en gesloten gedeeltes kennen een lichte asymmetrie. Dit geeft het design een dynamische en frisse look die niet verveelt.

Een tv meubel zwart hout voor jou

De indeling van het tv-meubel zwart hout maken wij volledig naar wens. Zo geef je bij ons aan wat je praktisch en smaakvol vindt. Wij gaan dan samen met je op zoek naar het ideale ontwerp passend bij jou en jouw interieur. De indeling kan open of gesloten. Met lades of juist met deuren. De keuze is aan jou en we denken graag met je mee.

Geen handvatten meer

De zwarte lades zijn hier greeploos. Dit zogenaamde push to open mechanisme geeft het mediameubel zijn strakke look & feel. Daarnaast is dit systeem bijzonder handig wanneer je met je handen volstaat. Beschik jij toch liever over handvatten om aan vast te houden? Geen probleem want ook daarin is op maat gemaakt design mogelijk.

Zwevend of op pootjes

De pootjes van het tv meubel bestaan uit zwart gecoat staal. Die pootjes zijn in vele kleuropties uitvoerbaar. Hier vind je een overzicht. Ook kun je kiezen voor een tv meubel zonder pootjes met zwevende ophanging. Nieuwsgierig daarnaar? Voel je dan vrij om voorbeelden van mediameubels te bezichtigen in onze ruime showroom.

Mix and match

Soms kan het kiezen van het juiste meubel best lastig zijn. Je wilt er immers langdurig van genieten. Laat staan dat je dat voor meerdere meubels moet doen. Daarop weten onze ontwerpers raad. Optioneel kunnen ze namelijk een uniforme bijpassende set aan meubels voor je ontwerpen. Zo ontwierpen we naast deze tv kast ook een wandkast in bijpassend design. Bekijk die hier en vertel ons wat je ervan vindt.

Inspiratie opsnuiven

Laat je vooral inspireren. Je bent welkom in onze showroom en onze meubelmakerij. Ook kun je ons volgen via Instagram en Pinterest. Daar vind je een uitgebreid portfolio met diverse meubelen. Leven er vragen? Neem contact dan met ons op via onze contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594.  We helpen je graag verder met het maken van jouw keuze.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden