• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tv meubel hout met wit

tv meubel hout met wit

Het tv meubel hout met wit beschikt over een vrij te bepalen indeling, onzichtbare ophanging, slow motion dempers en een krasvaste laag. Een strak designmeubel dat zeer praktisch in gebruik is en je op maat kunt laten maken. We vertellen je hier graag meer over.

De tv meubel hout met wit

Het tv meubel hout met wit bestaat uit een strakke combinatie van materialen. Zo bestaat de top uit eikenhout wat mooi combineert met de witte HPL kleppen. Wij werkten het eikenhout hoogwaardig af met één van onze populaire toplagen:  StijlCoatings Texel. Maar ook diverse andere afwerkingen zijn mogelijk. Ben je benieuwd naar de opties? Neus dan alvast even rond in ons uitgebreide assortiment hier.

Het tv meubel hout met wit

De witte kleppen maken het design van het tv meubel hout met wit helemaal compleet. Deze High Pressure Laminate (HPL) kleppen zijn zeer praktisch in gebruik door een harde beschermende toplaag. Zo zijn ze kraswerend en zeer eenvoudig te reinigen. Ook beschikken de kleppen over speciale slow motion dempers. Deze dempers remmen de kleppen zeer vloeiend af bij het openen.  Smooth and steady!

Moduleerbare indeling

Zo zie je maar het tv meubel met hout met wit kent allerlei praktische handigheidjes. Zo beschikt het ontwerp over een moduleerbare indeling. De planken kun je naar de hoogte verstellen die je wenselijk vindt. En doordat wij maatwerk leveren zijn er ook nog hele andere indelingen mogelijk.

Onzichtbare ophanging

Het puntje op de i van het design meubel zit in de onzichtbare ophanging. Geen onesthetische pootjes meer die vaak onhandig zijn. Het stofzuigen onder dit mediameubel is een stuk eenvoudiger. En door het handige ophangsysteem til je het meubel ook makkelijk van de muur om bijvoorbeeld kabels te trekken.

De afwerking

Het tv meubel hout met wit dat je hier ziet heeft de maten 210 x 30 x 40 centimeter. De dikte van top en zijkanten is 3 centimeter. Onze ambachtelijke meubelmakers kunnen iedere maat voor je maken. Dus of je nu een kleiner of grotere ruimte tot je beschikking hebt er is voor elk wat wils. Kom daarom een zeker een keertje een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom. De deur staat voor je open.

Advies voor jou op maat

Graag bespreken we daar met je jouw ultieme meubelwensen. En ook als je er nog niet helemaal uit bent helpen we je graag in het creatieve proces. Want meubels ontwerpen en maken is vooral heel erg leuk om te doen. Daar weten onze enthousiaste meubelmakers alles van en vertellen daar met passie over. Wil je dat ook een keer beleven? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons via onze contactpagina of bel ons op telefoonnummer 072 – 5200 594. Je bent van harte welkom!

Volg ons

Graag inspireren we je met mooie nieuwe meubelcreaties. Je kunt hiervan op de hoogte blijven door ons te volgen op Instagram of Pinterest.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden