• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Multimedia meubel op maat

Multimedia meubel op maat

Voor een uniek multimedia meubel op maat kijk je hier.  Wij maken unieke tv meubelen op maat zodat jouw apparatuur altijd past. Lees je mee?

Wij maken het multimedia meubel op maat

Wij maken jouw multimedia meubel precies op maat. Dit betekent dat jij gaat over de gewenste kleur en indeling. Denk hierbij hoe je de indeling wilt hebben voor een geluidinstallatie, decoder, game console, televisie en zo verder Wij maken alles passend in vakken. En je kunt dan zelf bepalen of dit achter deuren, in lades of achter kleppen wilt hebben.

Kleurkeuze en afwerking van een multimedia meubel op maat

Wij kunnen afwerken in meer dan 70 kleuren en maken de meubelen zowel zwevend als staand.
Bezoek onze showroom in Alkmaar en laat je inspireren door onze meubelen en ons enthousiasme.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerkmeubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen? Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd.

Bevalt onze stijl je? Kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar! We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Advies en inspiratie

We adviseren je graag en onze showroom inspireert jou gegarandeerd! Ook voor kantinetafels, vergadertafels, kasten en bijzondere ronde werktafels ben je bij ons aan het goede adres.

Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.  Of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden