• 400mĀ² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Houten Media Meubel

Media Meubel op maat gemaakt

Dit media meubel is gemaakt door Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar. Wanneer er kleine aanpassingen vereist zijn, pakken wij dit voor jou aan. Wij willen graag jouw verwachtingen overtreffen.

Het hout van het Media Meubel

Dit media Meubel heeft een eiken uiterlijk. Het eiken zorgt voor een elegante uitstraling in jouw woonkamer. Het hout komt uit Europa. Dit hebben wij bewust gekozen om de afstand laag te houden en zo onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Het hout wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit zal de eiken kleur behouden maar dan in een andere tint. Dit is mogelijk in meer dan 70 verschillende tinten. Klik op afwerkingen op ze allemaal te bekijken.

De poten van het Media Meubel

Onder het Media Meubel zijn 4 minimalistische stalen poten te zien. Het zijn vierkante stalen kokers die aan elkaar zijn gelast. Deze 4 poten zit verbonden aan een rechthoekig frame. Dit frame zit rondom de onderkant van het Meubel verbonden. Het staal wordt gezandstraald en behandeld met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

De indelingĀ 

Dit Media Meubel beschikt over 4 push-to-open deuren en 1 push-to-open lade. Vandaar dat er geen handvat nodig is. Wil jij allicht meer of minder compartimenten in dit Meubel? Dan is dit ook zeker mogelijk bij ons. Wij passen het naar wens aan.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Zie jij een meubel die eruit springt in onze showroom, sociale media of portfolio? Neem dan contact met ons op! Wellicht voldoet een meubel net niet aan je wensen, dan maken wij het zo dat het gaat voldoen aan jouw wensen! In onze werkplaats komt alles tot stand, wellicht ook die van jou. Naast het maatwerk, kunnen wij het hout ook in meer dan 70 verschillende kleurtonen maken. Het behoudt de originele kleur van het hout, maar heeft een andere tint en zorgt ervoor dat het hout langer mee gaat. Bevalt onze stijl, neem dan een kijkje in onze showroom om inspiratie op te doen ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden ). Ons werk kan je ook zien via onze sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij vragen die jij aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden