• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Moderne eettafel voor zes personen

Moderne eettafel voor zes personen

Deze moderne eettafel voor zes personen is perfect geschikt voor een hip ingerichte keuken of huiskamer. De eettafel biedt plaats aan zes tot acht personen.

Algemene informatie over de moderne eettafel voor zes personen

 • Model: Monello
 • Rand: 5mm haaks en schuin 45 graden verjongd
 • Kleur rand: zwart
 • Maat: 220 cm x 110 cm
 • Materiaal: eiken
 • Afwerking: poedercoating Medium Bronze Earth Collection
 • Poot: Alpha

Materiaal van het tafelblad

Het materiaal van het tafelblad is eikenhout. Het blad van de keukentafel is drie centimeter dik gelaagd en is gestabiliseerd met een massief berkenhouten kern. De rand van het tafelblad is vijf millimeter haaks en schuin onder 45 graden verjongd. Bij dit voorbeeld is er gekozen voor de kleur zwart voor de rand en daarnaast is het blad afgewerkt met Medium Bronze Earth Collection poedercoating.

 

Onderstel van de moderne eettafel voor zes personen

De poot is genaamd Alpha poot. Ons diverse aanbod aan tafelpoten zorgt voor een brede keuze om de eettafel vorm te geven naar smaak. In dit geval bestaat de tafelpoot uit een enkele middenpoot met een koker van 80 millimeter. De kleur van de tafel poot is Medium Bronze. De kleur van de poot wordt opgebracht via poedercoating met een lichte structuur wat zorgt voor een mat uiterlijk. Ook deze materialen zijn duurzaam verantwoord. Zowel de kleur als het onderstel van de vergadertafel kunnen worden aangepast.

 

Aanpasbaarheid van de moderne eettafel voor zes personen

Onze keukentafels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de vorm van de tafel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van de tafel voor zes personen. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere poot of een andere kleur van het blad van de eettafel. Zodoende kun je de eettafel voor zes personen geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over de moderne eettafel voor zes personen

Omdat we graag willen dat de eettafel voor zes personen geheel naar wens is kunnen wij in overleg verschillende elementen veranderen zodat de tafel geheel bij jouw woonkamer en keukeninrichting passen. Is deze eettafel wellicht niet helemaal wat je zocht? Bekijk hier ons aanbod voor eettafels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale media kanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.