• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Cirque eettafel 4 cm

Cirque eettafel

De luxe cirque eettafel eiken is 4 cm dik massief eiken. Het model is genaamd Cirque en het voorbeeld heeft de maten 220 cm x 100 cm. De keukentafel bevat een zwarte middenpoot. De tafel biedt plaats aan zes tot acht personen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de eettafel aan te passen naar wens, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor andere maten of een andere kleur.

Algemene informatie over de cirque eettafel

 • Model: rechthoekig
 • Rand: haaks
 • Maat: 220x100cm
 • Dikte: 4cm
 • Materiaal: massief eiken
 • Poot: Tuber
 • Kleur poot: zwart mat ral 9005

 

Materiaal van de cirque eettafel

Het materiaal van het blad is massief eikenhout. Het blad van de keukentafel is vier centimeter dik. De eettafel heeft een haakse rand. Er is gekozen voor afwerking met een laklaag genaamd Texel. Deze materialen zijn duurzaam en verantwoord, wat betekent dat de tafel dus ook langer mee kan gaan.

 

Onderstel van de cirque eettafel

Bij deze cirque eettafel is gekozen voor een middenpoot. Ons diverse aanbod aan tafelpoten zorgt voor een brede keuze om de eettafel vorm te geven naar smaak. In dit geval bestaat de tafelpoot uit een enkele middenpoot gemaakt uit dikwandige stalen buis. Het voordeel van deze middenpoot is dat niemand last heeft van zijpoten en de stoelen daarom gemakkelijk om de tafel heen gezet kunnen worden. De kleur van de tafelpoot is zwart mat Ral 9005. De kleur van de poot wordt opgebracht via poedercoating met een lichte structuur wat zorgt voor een extra mat uiterlijk. Ook deze materialen zijn duurzaam en zeer sterk. Zowel de kleur als het onderstel van de tafel kunnen worden aangepast.

 

Aanpasbaarheid van de cirque eettafel

Onze eettafels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de vorm veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van het blad, de randafwerking of er kan gekozen worden voor een andere poot. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere kleur van het blad. Zodoende kun je de eettafel geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over de organische eettafel

Wij passen onze tafels graag aan zodat het meubel volledig bij jouw stijl, smaak en huis past. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, deze tafel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van de keukentafel veranderen zodat het perfect bij jouw woonkamer of keuken past. Wil je een eettafel kopen, maar is dit wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was? Bekijk hier onze andere eettafels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale mediakanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.