• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ovale eettafel

Ovale eettafel met hoge mangrove poot

Deze strakke ovale eettafel past in iedere modern ingerichte woning. De keukentafel biedt plaats aan zes tot acht personen en is dan ook perfect geschikt voor een avondje met vrienden. De eettafel is aanpasbaar in zowel de kleur, de maten als het onderstel van de keukentafel.

Algemene informatie over de ovale eettafel met hoge mangrove poot

  • Model: ovaal
  • Maat: 240 cm x 110 cm
  • Dikte rand: 4 cm
  • Materiaal: massief eiken
  • Kleur: VantaBlack
  • Poot: hoge mangrove poot

 

Materiaal van het tafelblad

Het materiaal van het tafelblad is eikenhout. Het blad van de keukentafel is vier centimeter dik gelaagd en is gestabiliseerd met een massief eikenhouten kern. Bij deze eettafel is er gekozen voor afwerking met de kleur VantaBlack. We rangschikken en selecteren handmatig de ruwe balken die worden gebruikt om de houten tafels te maken. Vervolgens worden de balken machinaal geschaafd totdat ze recht en vlak zijn, en ook de gewenste dikte hebben bereikt. Daarnaast is het hout dat we gebruiken voor de eettafels en eiken tafels afkomstig uit duurzame FSC bosbouw in Frankrijk en Duitsland. Zo weet je zeker dat al het hout dat we gebruiken voor eiken tafels ook weer geplant wordt.

 

Onderstel van de ovale eettafel

De poot van de ovale eettafel is een hoge mangrove poot. Ons diverse aanbod aan tafelpoten zorgt voor een brede keuze om de eettafel vorm te geven naar smaak. In dit geval bestaat de tafelpoot uit een enkele middenpoot, echter kun je ook kiezen voor iets anders. De kleur van de tafel poot is VantaBlack. Deze materialen zijn duurzaam verantwoord en gaan dan ook lang mee. Zowel de kleur als het onderstel van de eettafel kunnen worden aangepast zodat het product bij jouw wooninrichting past.

 

Aanpasbaarheid van de ovale eettafel

Onze keukentafels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de vorm van de tafel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van de ovale tafel voor zes personen. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere poot of een andere kleur van het blad van de eettafel. Zodoende kun je de ovale eettafel geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over de ovale eettafel

Omdat iedere woonkamer anders is, is het voor ons van belang verschillende mogelijkheden te bieden. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, de eettafel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van de tv-meubel veranderen zodat het geheel bij jouw wooninrichting past. Is deze eettafel wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was? Bekijk hier onze andere ovale eettafels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale media kanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.