• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

XXL eettafel

Monello XXL eettafel 360x120cm

De monello XXL eettafel 360x120cm is 4cm dik en is gemaakt van massief eiken in de kleur Texel. Het model van de eettafel is genaamd Monello en het voorbeeld heeft de maten 360x120cm, wat een XXL model is. De keukentafel bevat een zwarte slanke vlinderpoot. De eettafel biedt plaats aan acht tot tien personen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de eettafel aan te passen naar wens, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor andere maten of een andere kleur van de eettafel.

Algemene informatie over de XXL eettafel

 • Model: rechthoekig XXL
 • Rand: half verjongd
 • Maat: 360x120cm
 • Dikte: 4cm
 • Materiaal blad: massief eiken
 • Afwerking blad: Texel
 • Poot: slanke vlinderpoot
 • Kleur poot: zwart

Materiaal van de monello eettafel

Het materiaal van het XXL blad van de eettafel is massief eikenhout. Het blad van de tafel is 360×120 cm en vier centimeter dik met een afwerking in de kleur Texel. De eettafel heeft half verjongde rand. Deze materialen zijn duurzaam verantwoord, wat betekent dat de eettafel dus ook langer mee kan gaan.

 

Onderstel van de monello eettafel

Bij deze monello eettafel is gekozen voor een slanke vlinderpoot. Ons diverse aanbod aan tafelpoten zorgt voor een brede keuze om de eettafel vorm te geven naar smaak. Het voordeel van deze slanke vlinderpoot is dat het een ruimtelijk zicht creëert. De kleur van de tafelpoot is zwart. De kleur van de poot wordt opgebracht via poedercoating met een lichte structuur wat zorgt voor een mat uiterlijk. Ook deze materialen zijn duurzaam verantwoord. Zowel de kleur als het onderstel van de tafel kunnen worden aangepast.

 

Aanpasbaarheid van de XXL eettafel

Onze tafels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de vorm van de tafel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van het blad of er kan gekozen worden voor een andere poot. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere kleur van het blad van de eettafel. Zodoende kun je de tafel geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over de monello eettafel

Wij passen onze eettafels graag aan zodat het meubel volledig bij jouw stijl, smaak en huis past. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, de eettafel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van de keukentafel veranderen zodat het perfect bij jouw woonkamer of keuken past. Wil je een eettafel kopen, maar is de monello tafel wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was of wil je deze eettafel liever in andere maten? Bekijk hier onze andere eettafels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale mediakanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.