• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde tafels

Waar ben je naar op zoek?

De mooiste ronde eikenhouten tafels op maat

Een ronde houten tafel past in elk interieur. Ben je op zoek naar een ronde eiken tafel, maar vind je niet de perfecte tafel die je zoekt? Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar vind je op maat gemaakte ronde tafels. Alle denkbare uitvoeringen en kleuren van ronde eiken tafels zijn bij ons mogelijk. Bij Leven in Stijl vind je dus niet alleen de mooiste ronde houten tafels, maar ook de beste service en maatwerk. Bezoek onze showroom van ruim 400m2 en misschien kom je wel de eikenhouten tafel van jouw dromen tegen. Laat je verrassen door de mooiste ronde houten tafels bij Leven in Stijl!

Showroom van Leven in Stijl in Alkmaar

Een ronde eiken tafel moet je met eigen ogen zien om er verliefd op te worden, zeggen wij bij Leven in Stijl graag. Met trots laten wij je daarom onze ronde houten tafels zien in onze showroom van ruim 400m2. Wij maken enkel hoogwaardige ronde eiken tafels met een uiterst gedetailleerde afwerking. Al onze tafels en eiken tafels zijn van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Maak jouw interieur compleet met de verschillende variaties ronde eikenhouten tafels van Leven in Stijl. Bezoek onze showroom in Alkmaar en bekijk onze mooie ronde houten tafels en onze andere meubelen, zoals:

Duurzame ronde eiken tafels

Maak je je zorgen om de duurzaamheid van onze ronde eikenhouten tafels? Geen zorgen, want al het hout dat we gebruiken voor ronde tafels is afkomstig van duurzame FSC-bosbouw in Frankrijk en Duitsland. Dat betekent dat hout dat we gebruiken voor alle ronde eiken tafels ook weer herplant wordt. Met de aanschaf van een eiken tafel van Leven in Stijl heb je niet alleen een splinternieuwe ronde houten tafel, maar maak je ook een milieubewuste keuze. Meer weten over onze ronde eikenhouten tafels en hoe wij deze bewerken? Bezoek onze showroom om zelf een kijkje te nemen, of neem contact met ons op.

Uw ronde eikenhouten tafel op maat

Kies je voor een ronde eikenhouten tafel van Leven in Stijl? Dan heb je echt een uniek model in handen. Onze ronde tafels hebben een uniek karakter, omdat het hout waaruit de tafels gemaakt worden in veel verschillende kleuren en verschijnt. Zo heeft elke tafel een compleet andere uitstraling. Bestel jouw ronde houten tafel bij Leven in Stijl en ontvang de volgende service:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Meer weten? Bel Leven in Stijl!

Je bestelt jouw unieke ronde eikenhouten tafels gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Wil je eerst eens een kijkje nemen in ons assortiment van ronde eikenhouten tafels? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te komen bezichtigen. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.