• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kleine tafel met X poot

Kleine tafel met X poot op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij maakt meubilair op maat, waaronder deze kleine tafel. Ieder huishouden heeft een kleine tafel in zijn of haar woonkamer staan. Dit zorgt voor veel verschillende tafels waar uit je kan kiezen. Je gaat hieraan wensen stellen om tot het perfecte meubel te komen die bij jou past, maar dat maakt het juist lastig om er één te vinden. Leven in Stijl wilt jou hierin helpen, om jouw wensen te kunnen vervullen!

Het hout van de kleine tafel

Het hout dat gebruikt wordt voor de kleine tafel is eiken. Er wordt gebruik gemaakt van massief eiken planken die aan elkaar worden gelijmd, om zo het blad van deze tafel te creëren. Het blad van de tafel wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen, dit is mogelijk in meer dan 70 verschillende kleurtonen. Het is een toon voor het hout, dus het zal zijn originele kleur behouden. Klik op afwerkingen om ze allemaal te kunnen bekijken.

De poten van de kleine tafel

De poot is opgebouwd uit vierkante stalen kokers. Deze verbinding zorgt voor sterkte en stijfheid. De poot wordt gezandstraald, en behandeld met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

Als set verkrijgbaar

Het is ook mogelijk om deze tafel te kunnen verkrijgen als set. Het zou helemaal top zijn als er nog een tafel bijkomt die er precies bij past, bij Leven in Stijl is dit mogelijk! In de afbeeldingen zie je bijvoorbeeld een tafel die precies op dezelfde wijze is gemaakt, alleen nog iets kleiner. Deze optie kan dus voor meer ruimte zorgen in je kamer, wanneer één deel niet geheel nodig is.

OVER ONS

Leven in Stijl meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Spot jij een meubel in onze portfolio of showroom die net niet voldoet aan al jouw wensen, dan kunnen wij in overleg om al jouw wensen te kunnen vervullen. In onze werkplaats maken wij maatwerk meubilair, daarnaast  hebben wij de mogelijkheid om het hout in meer dan 70 verschillende tinten bij jou te kunnen leveren! In onze showroom kan je inspiratie op doen, dus kom een kijkje nemen! ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden)Hier kan je een deel van ons werk bezichtigen. De showroom bestaat uit verschillende stijlen, dus hopelijk zit er iets tussen dat lijkt op jouw woonstijl. Je kunt de gemaakte producten ook vinden op Instagram of Pinterest. Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Of bereik ons direct met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden