• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde zwarte eettafel

Eiken ovale tafel op maat gemaakt

De ronde zwarte eettafel wint steeds meer aan populariteit in de huiskamer. Zeker een ronde zwarte eettafel is een karakteristieke en unieke keuze.

Waarom kiezen voor een ronde zwarte eettafel? Dat doe je als je iets unieks in huis wilt hebben, iets wat opvalt in je woonkamer! Combineer deze zwarte eettafel eens met een strakke spierwitte poot en je zult zien wat een mooie contrasten je krijgt. Die combinatie van zwart en wit past in combinatie met de juiste eetkamerstoelen in bijna ieder interieur. Het kleurcontrast met een blank eiken vloer is echt bijzonder, de eettafel springt eruit en zal volop de aandacht vragen.

Wil jij ook een eiken ovale tafel op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van de ovale tafel

Aan deze vraag om aandacht moet je dan voldoen, heerlijk dineren of lange avonden samen om de ronde tafel met een goed glas wijn. Deze tafel is zo afgewerkt dat het zeer goed bestand is tegen kringen en vlekken. Onze afwerking is verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren en je kan ze zowel onderhoudsvrij als onderhoudsarm kiezen. Kijk voor een overzicht van alle mogelijke kleuren op DEZE pagina.

Onderstel van de eiken ovale tafel

De poot wordt vervaardigd door de metaalbewerker. Nadat hij deze heeft gemaakt wordt de poot, bij een derde, gezandstraald en gepoedercoat. Het zandstralen is van essentieel belang om zo een poot te creëren waar de poedercoating goed op hecht. De poedercoating wordt in twee lagen aangebracht. De laatste laag is een extra laag zodat de poot nóg duurzamer wordt. Het staal wat wij gebruiken komt uit Nederland. Wij staan open voor eigen ontwerpen en denken graag met je mee.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.