• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde zwarte eettafel

De ronde eettafel wint steeds meer aan populariteit in de huiskamer. Zeker een ronde zwarte eettafel is een karakteristieke en unieke keuze.

Waarom kiezen voor een zwarte eettafel! Dat doe je als je iets unieks in huis wilt hebben, iets wat opvalt in je woonkamer. Combineer deze zwarte eettafel eens met een strakke spierwitte poot en je zult zien wat een mooie contrasten je krijgt. Die combinatie van zwart en wit past in combinatie met de juiste eetkamerstoelen in bijne ieder interieur. Het kleurcontrast met een blank eiken vloer is echt bijzonder, de eettafel spingt eruit en zal volop de aandacht vragen.

Aan deze vraag om aandacht moet je dan voldoen, heerlijk dineren of lange avonden samen om de ronde tafel met een goed glas wijn. Deze tafel is zo afgewerkt dat het zeer goed bestand is tegen kringen en vlekken. Onze afwerking is verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren en je kan ze zowel onderhoudsvrij als onderhoudsarm kiezen. Kijk voor een overzicht van alle mogelijke kleuren op DEZE pagina.

In onze showroom hebben wij een uniek concept aan eetkamerstoelen. Je kiest het model wat jouw voorkeur heeft en je laat het door ons bekleden in meer dan 1000 stoffen, kleuren, kunstleder of zelfs in echt buffelleer. Je combineert zo je tafel met een mooie rauwe stof of juist met een klassieke velours, alles is mogelijk. Wij helpen je uiteraard graag met het maken van een passende keuze.

Bezoek onze showroom in Alkmaar en laat je inspireren door de ronde zwarte eettafel of onze vele andere modellen. Je bent van harte welkom.

Bekijk voor meer leuke plaatjes of werkplaats foto’s ook eens op onze facebook, pinterest of instagram pagina.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden