• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde eettafel

Ronde eettafel eiken

Deze ronde eettafel is gemaakt van eiken en is 150cm wijd met een dubbel verjongde rand en een ronde kilo poot. De ronde houten eettafel biedt plaats aan vier tot zes personen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de eettafel aan te passen naar wens, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor andere maten of een andere kleur van de keukentafel.

Algemene informatie over de ronde eettafel

  • Model: rond
  • Rand: dubbel verjongd
  • Maat: 150cm
  • Dikte: 4cm
  • Materiaal blad: eiken
  • Poot: ronde kilo poot

Materiaal van de ronde eettafel 150 cm

Het materiaal van het blad van de eettafel is eiken. Het blad van de tafel is 150cm en ? centimeter dik gelaagd met een afwerking in de kleur Hasselt. De eettafel heeft een dubbel verjongde rand. Deze materialen zijn duurzaam verantwoord, wat betekent dat de eettafel dus ook langer mee kan gaan.

 

Onderstel van de ronde eettafel

Bij deze eiken ronde eettafel is gekozen voor een ronde kilo poot. Ons diverse aanbod aan tafelpoten zorgt voor een brede keuze om de eettafel vorm te geven naar smaak. Het voordeel van de ronde kilo poot is dat het een ruimtelijk zicht creëert. Ook de materialen van de poot zijn duurzaam verantwoord. Zowel de kleur als het onderstel van de tafel kunnen worden aangepast.

 

Aanpasbaarheid van de ronde eettafel

Onze tafels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de vorm van de tafel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van het blad of er kan gekozen worden voor een andere poot. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere kleur van het blad van de eettafel. Zodoende kun je de tafel geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over de ronde eettafel

Wij passen onze eettafels graag aan zodat het meubel volledig bij jouw stijl, smaak en huis past. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, de eettafel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van de keukentafel veranderen zodat het perfect bij jouw woonkamer of keuken past. Wil je een klassieke ronde eettafel kopen, maar is deze tafel wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was? Bekijk hier onze andere eettafels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale mediakanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.