• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde eettafel van eikenhout

Ronde eettafel van eikenhout op maat gemaakt

Een mooie duurzame ronde eettafel van eikenhout door ons op maat gemaakt. Wij maken deze tafel in elke diameter naar wens, hoogwaardig gemaakt volgens strenge selectie van het gebruikte hout.

De tafels worden door ons allemaal handmatig gemaakt. Op deze manier houden we de controle over het uiterlijk en de stabiliteit van de massief eikenhout eettafel. Wij stellen het tafelblad zo samen dat eventuele werking van het hout zo veel mogelijk in het blad word opgeheven. Ook het egale uiterlijk, noestverdeling en wisseling in nerf is een belangrijk onderdeel voor een mooi tafelblad.

Wil jij ook een eiken ovale tafel op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van de ronde eettafel van eikenhout

De ronde eettafel van eikenhout is gemaakt van eiken hout. Het eikenhout wat wij gebruikten komt uit buurlanden met een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam houten kunnen gebruiken voor onze meubelen. Net zoals de ronde eettafel van eikenhout. De ronde eettafel van eikenhout heeft een soepele ronding een geeft een speels en warm effect in jouw eetruimte. De ronde eettafel van eikenhout is gemaakt uit lamellen. Deze lamellen zorgen voor extra stabiliteit van het ronde eettafel van eikenhout. De lamellen worden doormiddel van hoge druk aan elkaar gelijmd. Na het lijmen wordt het blad in zijn geheel geschuurd. Zo blijft het blad altijd mooi en vlak. De meubelmakers zorgen ervoor dat het blad glad wordt geschuurd en daarna wordt de ronde eettafel van eikenhout in de olie of lak afgewerkt.

Onderstel van de ronde eettafel van eikenhout

Deze ronde eettafel van eikenhout is voorzien van een mangrove symmetrisch onderstel uit 8x8cm stalen kokers. Wij hebben de poot laten zandstralen en daarna in 2 lagen voorzien van een mat zwarte poedercoating. Deze industriële poedercoating is super sterk en daardoor ook heel duurzaam.

Stoelen:

De stoelen zoals te zien op in de afbeeldingen kunnen in 1000 soorten stof en leder voor je worden bekleed. Er zijn vele modellen die wij voor je kunnen combineren met een eettafel. De prijs begint bij 225 euro voor een stoel zonder leuning tot 325 met leuning, vraag ons naar de prijs van de stoelen in combinatie met een eettafel.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.