• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde eettafel van eikenhout

Een mooie duurzame ronde eettafel van eikenhout door ons op maat gemaakt. Wij maken deze tafel in elke diameter naar wens, hoogwaardig gemaakt volgens strenge selectie van het gebruikte hout.

De tafels worden door ons allemaal handmatig gemaakt. Op deze manier houden we de controle over het uiterlijk en de stabiliteit van de massief eikenhout eettafel. Wij stellen het tafelblad zo samen dat eventuele werking van het hout zo veel mogelijk in het blad word opgeheven. Ook het egale uiterlijk, noestverdeling en wisseling in nerf is een belangrijk onderdeel voor een mooi tafelblad.

De ronde eettafel van eikenhout die je hier ziet is 150cm in diameter en is 4cm dik massief eikenhout. Hij is behandeld met onze StijlCoatings premium Texel behandeling. Deze 2 componenten behandeling zorgt voor een onbehandeld blank en mat uiterlijk. Door de afwerking in 3 lagen aan te brengen is de tafel zeer goed tegen vuil en vocht beschermd en geheel onderhoudsvrij. Bekijk de pagina met alle behandelingen voor de mogelijkheden van kleuren en poedercoating.

Deze tafel is voorzien van een mangrove symmetrisch onderstel uit 8x8cm stalen kokers. Wij hebben de poot laten zandstralen en daarna in 2 lagen voorzien van een mat zwarte poedercoating. Deze industriele poedercoating is super sterk en daardoor ook heel duurzaam.

De rand van een ronde tafel kunnen wij tevens voorzien van diverse soorten bewerkingen zoals een schuine “verjongde” rand in diverse schuintes. De vele mogelijkheden en voorbeelden daarvan zijn te bekijken in onze showroom in Alkmaar. Bezoek ook eens onze pinterest of instagram pagina voor meer inspiratie

Stoelen:

De stoelen zoals te zien op in de afbeeldingen kunnen in 1000 soorten stof en leder voor je worden bekleed. Er zijn vele modellen die wij voor je kunnen combineren met een eettafel. De prijs begint bij 225 euro voor een stoel zonder leuning tot 325 met leuning, vraag ons naar de prijs van de stoelen in combinatie met een eettafel.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden