• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eettafels

Waar ben je naar op zoek?

De mooiste eikenhouten eettafels op maat

Klaar voor een nieuwe eikenhouten eettafel? Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar vind je op maat gemaakte houten eettafels, zoals eiken eettafels. Neem een ​​kijkje in ons assortiment en je vindt gegarandeerd de eettafel die je zoekt. Wil je toch iets anders? Dan maken wij graag een eettafel voor je op maat. Alle denkbare vormen en kleuren van eiken eettafels zijn bij ons mogelijk, zoals rechthoekige eettafels, ronde eettafels, ovale eettafels en vierkante eettafels. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij vind je niet alleen de mooiste houten eettafels en eiken eettafels, maar ook de beste service en maatwerk. Bezoek onze showroom van maar liefst 400m2 en wellicht kom je de eikenhouten eettafel van jouw dromen tegen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Leven in Stijl Meubelmakerij.

Showroom van Leven in Stijl in Alkmaar

Met trots laten wij je onze eettafels zien in onze showroom van ruim 400m2. Bezoek onze showroom in Alkmaar en vindt tussen onze prachtige houten eettafels dé eiken eettafel die past bij jouw interieur. Wij maken enkel hoogwaardige eettafels met een uiterst gedetailleerde afwerking. Zo zijn al onze houten eettafels en eiken eettafels van een hoge en duurzame kwaliteit. Maak jouw interieur compleet met de verschillende vierkante, ronde, rechthoekige of ovale houten eettafels en meubels van Leven in Stijl. Wij bieden onder andere:

Duurzame eikenhouten eettafels

Het hout dat we gebruiken voor houten eettafels is afkomstig van duurzame FSC-bosbouw in Frankrijk en Duitsland. Zo weet je zeker dat al het hout dat we gebruiken voor alle rechthoekige, ronde, ovale en vierkante eettafels ook herplant wordt. We rangschikken en selecteren handmatig de ruwe balken die worden gebruikt om de eettafels te maken. Met de aanschaf van een eiken eettafel van Leven in Stijl heb je niet alleen een splinternieuwe houten eettafel, maar maak je ook een milieubewuste keuze. Wil je meer weten over onze rechthoekige, ovale, vierkante en ronde eettafels en hoe wij deze verwerken? Bezoek onze showroom of neem contact met ons op!

Uw eiken tafel op maat bij Leven in Stijl

Houten eettafels hebben een uniek karakter, doordat het hout waarvan eikenhouten eettafels zijn gemaakt in veel verschillende kleuren en vormen terug te vinden is. Zo heeft elke klant een heel ander model. Daarnaast is elke vierkante, ronde, ovale of rechthoekige eikenhouten eettafel volledig op maat te maken. Kies je voor een ronde, rechthoekige, ovale of vierkante eiken eettafel van Leven in Stijl? Dan geniet je van de volgende voordelen:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Je bestelt jouw unieke ovale, rechthoekige, vierkante en ronde eikenhouten eettafels en houten eettafels gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Wil je eerst een kijkje nemen in ons assortiment eikenhouten eettafels? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te komen bezichtigen. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.