• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde tafel voor 6 stoelen

Ronde tafel voor 6 stoelen

Elegante strakke ronde tafel voor 6 stoelen met speciale stalen driebeenpoot. Comfortabel, gezellig in een mooi ontwerp met op maat gemaakt massief eikenhout. Meer weten? Lees dan verder.

Ronde tafel voor 6 stoelen

Er gaat niets boven een ronde tafel: Je kunt iedereen aankijken en met iedereen praten. Deze ronde tafel met 6 stoelen biedt aan die gezelligheid uitgebreid de ruimte. Met een diameter van 150 centimeter is deze ronde tafel met 6 stoelen zeer comfortabel om aan te zitten. Wil je de diameter iets groter of juist iets kleiner? Dat kan. Wij zijn namelijk de meubelmakerij als het op maatwerk aankomt. Heb je vragen hierover? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag alles over.

Unieke sterpoot onder de ronde tafel voor 6 stoelen

Uniek aan deze ronde tafel met 6 stoelen is de speciale driebeenpoot. Je kent vast wel van de oncomfortabele situaties dat je met zo’n tafelpoot tussen je benen zit. Met deze driebeensterpoot behoort dit tot de verleden tijd: er passen gemakkelijk 2 stoelen tussen elke hoek van de poot. Deze slimme tafelpoot is gemaakt van koker van 4 bij 4 centimeter en zie je hier afgewerkt in zwart matte poedercoating met fijnstructuur. Elke kleur afwerking van de sterpoot kunnen we aanbieden.

Het tafelblad van de ronde tafel voor 6 stoelen

Het strakke design van de ronde tafel voor 6 stoelen komt extra tot zijn recht door de kwalitatief hoogwaardig afwerking van het tafelblad. De afwerking van het tafelblad is in de kleur StijlCoatings Texel. Dit is één van de vele premium afwerkingen waar je uit kunt kiezen. Op onze behandelingspagina vind je er nog veel meer.

De randafwerking van het tafelblad is 5 millimeter haaks met een prachtige scherpe afschuining onder een hoek van 60 graden. Je kunt deze afschuining ook in hoek van 45 graden laten maken. Of haaks. Of bol. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos! Onze meubelmakers maken het geheel op maat naar jouw wensen.

Showroom en meubelmakerij

In onze meubelmakerij en showroom kun je uitgebreid alle varianten verkennen. In de verschillende stijlkamers hebben we alle opties voor je klaar staan. En onze adviseurs staan dat ook. Met een luisterend oor gaan we met je aan de slag om de perfecte tafel samen te stellen. Wil je dit vrijblijvend proberen? Maak dan een afspraak via onze contactpagina. Telefonisch kun je ons ook bereiken via telefoonnummer 072 – 5200 594.

Portfolio

Wil je eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Voel je dan vrij om voor meer meubelinspiratie ons te volgen op Instagram en Pinterest. Daar vind je de nieuwste aanwinsten uit ons portfolio terug.