• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Salon tafel met onderliggend kruispoot

Salon tafel met onderliggend kruispoot op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij maakt op maat gemaakt meubilair zoals deze salon tafel. Wij passen het graag aan totdat het geheel bij je past. Van afmetingen tot aan afwerkingen. Hopelijk kunnen wij jou helpen.

Het hout van de Salon tafel

De salon tafel is gemaakt van eiken. Het zijn massief eiken planken. Deze planken worden nauwkeurig aan elkaar gelijmd. Om zo de verbinding zo veel mogelijk te kunnen verwaarlozen. Het wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt hierdoor de originele kleur in een andere tint. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

De poot van de salon tafel is gemaakt van staal. Het is een staalplaat die gesneden is tot de juiste vorm. Deze vorm wordt vervolgens gebogen tot deze mooi poot. De poot is gezandstraald. En afgewerkt met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

Salon tafel als set verkrijgbaar

Deze salon tafel is als set verkrijgbaar. Deze tafel in namelijk identiek. Uiteraard in een kleiner formaat. Dit formaat zorgt voor een mooi gekoppeld tafel paar in de kamer. Het is zo gemaakt dat de kleine tafel fraai onder de grotere tafel kan komen te staan. Dit creëert meer ruimte in de kamer wanneer het gehele oppervlak niet nodig is.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Zie jij een meubel die eruit springt in onze showroom, sociale media of portfolio? Neem dan contact met ons op! Wellicht voldoet een meubel net niet aan je wensen, dan maken wij het zo dat het gaat voldoen aan jouw wensen! In onze werkplaats komt alles tot stand, wellicht ook die van jou. Naast het maatwerk, kunnen wij het hout ook in meer dan 70 verschillende kleurtonen maken. Het behoudt de originele kleur van het hout, maar heeft een andere tint en zorgt ervoor dat het hout langer mee gaat. Bevalt onze stijl, neem dan een kijkje in onze showroom om inspiratie op te doen ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden ). Ons werk kan je ook zien via onze sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij vragen die jij aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden