• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde eettafel met schuine rand

Ronde eettafel met schuine rand op maat gemaakt

In onze meubelmakerij maken wij deze ronde eettafel met schuine rand in elke diameter en dikte. Het zeer schuin maken van de rand van de eettafel is een bijzonder specialisme.

Wanneer je een ronde eettafel met een hele schuine rand voor in huis wilt dan is het natuurlijk het mooist als hij precies passend is. Wij maken deze tafel daarom precies voor je op maat met deze hele schuine rand. Je kan bij deze tafel kiezen uit het 3-beens onderstel op de foto of kiezen uit al onze andere onderstellen in ons portfolio. Ook is het natuurlijk mogelijk dat je zelf een idee aandraagt.

Wil jij ook een eiken tafel op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van de ronde eettafel met schuine rand

Het begint allemaal met hout! Het basismateriaal voor een mooie ronde eettafel is heel belangrijk, de keuze voor de juiste delen hout maken het blad stabiel en geven het een mooi uiterlijk. Om een blad mooi recht te houden is het belangrijk dat de selectie van het hout nauwkeurig gebeurd. Wij zorgen er tijdens de selectie voor dat het hout zo wordt opgebouwd dat werking in het blad uitsluiten en hij daardoor niet krom zal trekken.

Onderstel van de ronde eettafel met schuine rand

De 3-beens poot gemaakt van staal onder de ronde eettafel met schuine rand. De 3-beens poot kan gemaakt worden uit verschillende maten kokers. De poot wordt vervaardigd door de metaalbewerker. Nadat hij deze heeft gemaakt wordt de poot, bij een derde, gezandstraald en gepoedercoat. Het zandstralen is van essentieel belang om zo een poot te creëren waar de poedercoating goed op hecht. De poedercoating wordt in twee lagen aangebracht. De laatste laag is een extra laag zodat de poot nóg duurzamer wordt. Het staal wat wij gebruiken komt uit Nederland. Wij staan open voor eigen ontwerpen en denken graag met je mee.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.