• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Vergadertafel voor kantoor

Vergadertafel voor op kantoor

Deze ruime vergadertafel is gemaakt van massief eikenhout en bestaat uit verschillende delen die vervolgens op uw kantoor in elkaar gezet kunnen worden. U kunt zelf kiezen of u de vergadertafel nog wil aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleur, de maten, de afwerking en de poot naar wens aanpassen. Ook kunt u de decoratie van de vergadertafel veranderen zoals het gebruik van plantenbakken of stroompunten.

Vergadertafel: algemene informatie

 • Model: ovaal
 • Rand: verjongd
 • Kleur rand: 9005 zwart mat
 • Maat: 650 x 180cm
 • Materiaal: eiken
 • Afwerking: StijlCoatings Hasselt
 • Poot: Nyenburgh met dubbele dwarsstaander
 • Koker poot: 8 x 5 cm
 • Kleur poot: Ral 9005 poedercoating

Materiaal van de vergadertafel

Deze enorme eiken houten tafel bestaat uit zes grote delen die op locatie kunnen worden gekoppeld. Het materiaal van het blad is hoogwaardig eikenhout op een massieve gestabiliseerde houten kern. Het blad is vervolgens afgewerkt met StijlCoatings Hasselt, wat een moderne uitstraling creëert door de hele lichte grijze waas. Een ander voordeel van deze vergadertafel is dat de afwerking ook nog een zeer duurzaam is met een grote belastbaarheid. Dit betekent dat u en uw kantoor lang en verantwoord gebruik kunnen maken van de vergadertafel. Dankzij het gestabiliseerde hout werkt het blad nauwelijks en is daardoor zeer geschikt voor grote vergadertafels zoals deze. De tafel kan plaats geven aan minimaal zestien personen.

Onderstel van de vergadertafel

De poot van deze vergadertafel bestaat uit drie grote onderdelen die op locatie gemonteerd worden. Ons diverse aanbod aan tafel poten zorgt voor een brede keuze. In dit geval bestaat de tafel poot uit een dubbele dwarsstaander genaamd Nyenburgh met een koker van achter bij vijf centimeter. De kleur van de tafel poot is Ral 9005. De kleur van de poot wordt opgebracht via poedercoating met een lichte structuur wat zorgt voor een mat uiterlijk. Ook deze materialen zijn duurzaam verantwoord, wat betekent dat het lang mee zal gaan en u er dus optimaal van kunt profiteren. Zowel de kleur als het onderstel van de vergadertafel kunnen worden aangepast.

Aanpasbaarheid van de vergadertafel

Onze tafels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de vorm van de tafel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van de tafel. De tafel decoratie is ook aanpasbaar, zoals de ingebouwde plantenbakken kunnen in verschillende maten worden aangeleverd, of juist helemaal worden weggelaten. Zo kunt u deze kantoortafel geheel aanpassen naar de stijl van uw kantoor, waardoor de tafel perfect past bij uw kantoorinrichting.

Overige informatie over de vergadertafel

Het is mogelijk om deze vergadertafel voor op kantoor te voorzien van verschillende inbouwunits. Zo kunnen we onze tafels aanleveren met diverse elementen zoals stroompunten, plantenbakken of andere type inbouwunits. Op deze manier kunnen we een vergadertafel creëren die past bij de kantoorinrichting van uw bedrijf. Mocht u vragen hebben over het veranderen van het design van de vergadertafel horen wij dat graag zodat wij samen met u kunnen kijken naar de verschillende opties.

Meer weten?

Bent u opzoek naar kantoormeubelen of wilt u wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde kantoorinrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen u meer over onze producten. Kijk op onze contact pagina voor de actuele openingstijden van onze showroom. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch via 072 – 5200 594.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio, maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen? Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden