• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Doula eettafel 280x125cm

Doula eettafel 280x125cm

De doula eettafel 280x125cm is 5cm dik en is gemaakt van eikenhout. Het model van de eettafel is genaamd Doula en het voorbeeld heeft de maten 280x125cm. De keukentafel bevat een dikke eikenhout Mangrove middenpoot. De tafel biedt plaats aan zes tot acht personen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de tafel aan te passen naar wens, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor andere maten of een andere kleur van de tafel.

Algemene informatie over de doula eettafel

  • Model: ovaal
  • Maat: 280x125cm
  • Dikte: 5cm
  • Materiaal: eiken
  • Poot: Mangrove eikenhout
  • Kleur: StijlCoatings Texel

Materiaal van de doula eettafel

Het materiaal van het blad van de eettafel is eikenhout. Het blad van de keukentafel is vijf centimeter dik. Bij deze tafel is er gekozen voor afwerking met de kleur StijlCoatings Texel. De materialen zijn duurzaam verantwoord, wat betekent dat de tafel dus ook langer mee kan gaan.

 

Onderstel van de doula eettafel

Bij deze Doula eettafel is gekozen voor een middenpoot. Ons diverse aanbod aan tafelpoten zorgt voor een brede keuze om de tafel vorm te geven naar smaak. In dit geval bestaat de tafelpoot uit een mangrove middenpoot. Het voordeel van deze middenpoot is dat niemand last heeft van zijpoten en de stoelen daarom gemakkelijk om de tafel heen gezet kunnen worden. De materialen zijn duurzaam verantwoord. Zowel de kleur als de poot van de tafel kunnen worden aangepast.

 

Aanpasbaarheid van de doula eettafel

Onze tafels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de vorm van de tafel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van het blad of er kan gekozen worden voor een andere poot. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere kleur van het blad van de eettafel. Zodoende kun je de eettafel geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over de doula eettafel

Wij passen onze tafels graag aan zodat het meubel volledig bij jouw stijl, smaak en huis past. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, de eettafel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van de keukentafel veranderen zodat het perfect bij jouw woonkamer of keuken past. Wil je een eettafel kopen, maar is de doula tafel wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was? Bekijk hier onze andere eettafels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale mediakanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.