• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Rechthoekige eettafel 240cm

Rechthoekige eettafel 240cm

De rechthoekige eettafel van 240cm lang is 4cm dik massief eikenhout met iets afgeronde hoeken en een Neyenburgh poot in 7x3cm zwart. De eettafel biedt plaats aan zes tot acht personen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de eettafel aan te passen naar wens, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor andere maten of een andere kleur van de eettafel.

Algemene informatie over de rechthoekige eettafel 240cm

 • Model: rechthoekig
 • Rand: afgeronde hoeken en een verjongde rand
 • Maat: 240x100cm
 • Dikte: 4cm
 • Materiaal: massief eikenhout
 • Poot: Neyenburgh 7x3cm
 • Kleur poot: zwart

Materiaal van de rechthoekige eettafel 240cm

Het materiaal van het blad van de eettafel is massief eikenhout. Het blad van de tafel is vier centimeter dik massief eiken. De eettafel heeft verjongde rand. Deze materialen zijn duurzaam verantwoord, wat betekent dat het hout uit duurzaam beheerde bossen in Nederland, Duitsland of Frankrijk komt.

 

Onderstel van de rechthoekige eettafel 240cm

Bij deze rechthoekige eettafel 240cm is gekozen voor een Neyenburgh poot 7x3cm. Ons diverse aanbod aan tafelpoten zorgt voor een brede keuze om de eettafel vorm te geven naar smaak. Het voordeel van de Neyenburgh poot is dat het een ruimtelijk zicht creëert en genoeg beenruimte biedt. De kleur van de tafelpoot is zwart. De kleur van de poot wordt opgebracht via poedercoating met een lichte structuur wat zorgt voor een mat uiterlijk. Ook deze materialen zijn duurzaam verantwoord. Zowel de kleur als het onderstel van de tafel kunnen worden aangepast.

 

Aanpasbaarheid van de rechthoekige eettafel 240cm

Onze tafels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de vorm van de tafel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van het blad of er kan gekozen worden voor een andere poot. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere kleur van het blad van de eettafel. Zodoende kun je de tafel geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over de rechthoekige eettafel 240cm

Wij passen onze eettafels graag aan zodat het meubel volledig bij jouw stijl, smaak en huis past. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, de eettafel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van de keukentafel veranderen zodat het perfect bij jouw woonkamer of keuken past. Wil je een moderne eettafel kopen, maar is deze tafel wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was? Bekijk hier onze andere eettafels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale mediakanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.