• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Strakke tafel met ronde hoeken

Strakke tafel met ronde hoeken

Het ontwerp van deze strakke tafel met ronde hoeken bestaat uit een hoogwaardig eikenhouten tafelblad met unieke staalstrippoten. We maken deze op maat en passend bij jouw interieur. Wil je hier meer over weten? We vertellen je graag meer.

Het tafelblad van de strakke tafel met ronde hoeken

Deze strakke tafel met ronde hoeken heeft een tafelblad van hoogwaardig en meubeldroog Duits of Frans eikenhout. De maten van dit voorbeeld zijn 260 bij 100 centimeter. Het tafelblad bestaat uit 3 centimeter dik massief eikenhout met verjongde randen afgewerkt met Stijlcoatings Texel. Eén van de vele mogelijke afwerkingen uit onze premiumcollectie.

Strak design

De aandacht voor gedetailleerde afwerking geeft de tafel een strak karakter. Naast de fraai afgeronde hoeken bestaat de randafwerking uit een strakke verjonging van 5 millimeter haaks gevolgd door een hoek van 45 graden. Eén van de vele mogelijke randbewerkingen die onze meubelmakers voor je kunnen maken.

Strippoten

De stijlvolle staalstrippoten in dubbelschuine positie bieden veel ruimte onder de tafel. In het voorbeeld zie je de poten in een zwart matte afwerking met een fijnstructuur uitgevoerd met een maat van 100 bij 12 millimeter. De positie van de tafelpoten onder het tafelblad is vrij te plaatsen naar eigen wens. Het slanke model van deze poten geeft de tafel een minimalistische uitstraling en geeft het blad een echt zwevend uiterlijk.

Advies

Graag helpen we je om jouw droomtafel op maat te ontwerpen. Je vindt bij ons een uitgebreide showroom met diverse stijlkamers waarbij we je kunnen laten proeven aan de vele ontwerpopties. Wil je een afspraak maken? Dat kan via onze contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594.  Je bent van harte welkom!

Meer zien

Wil je nog meer zien? Dan kun je je ook online laten inspireren. Neem dan een kijkje op onze Instagram of Pinterest. Veel plezier alvast!