• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Restaurant tafel met verticale poten

Restaurant tafel met verticale poten op maat gemaakt

Deze restaurant tafel met verticale poten is op maat gemaakt in onze meubelmakerij. Je kunt bij ons je gewenste maten doorgeven en wij maken de tafel zoals jij hem wilt. Jij bepaalt het ontwerp, of samen met ons. Net zoals deze restaurant tafel met  verticale poten is perfect op maat gemaakt voor de beschikbare ruimte in het restaurant. Door de twee tafels identiek te maken bewaar je rust en creëer je overzicht in de ruimte. De Restaurant tafels zijn voorzien van stalen poten waarbij je gemakkelijk de bank op kan schuiven zonder de je je benen stoot tegen de poot. De restaurant tafel met verticale poten wordt voorzien van meubelvilt. Zo zal de vloer niet beschadigen bij het verschuiven van de tafel.

Het hout van de restaurant tafel met verticale poten

Het tafelblad van de restaurant tafel met verticale poten is gemaakt van eiken. De tafel wordt samengesteld uit lamellen. Deze lamellen worden in onze werkplaats gemaakt tot mooie rechte en haakse delen. Deze delen worden door onze meubelmakers samengesteld tot een blad. Hierbij letten de meubelmakers op kleurnuances, knoest verdeling en leggen zij het blad in vorm zodat de werking van de lamellen minimaal zijn. Bij het in vorm leggen wordt er zorgvuldig gekeken naar hoe de lamellen zijn gegroeid. Deze liggen altijd om en om om de spanning t.o.v. iedere lamel te verdelen over het gehele oppervlak. Deze precisie  zie je terug in de kwaliteit dat wij leveren.

De verticale poten van de restaurant tafel

De verticale poten onder deze restaurant tafels zijn gemaakt van staal. Een prachtig ontwerp die ook nog eens heel praktisch is. Doordat de poten iets naar binnen vallen en onder het midden van het blad staan heb je genoeg beenruimte om de bank op te gaan. Wat fijn dat je niet meer onnodig je knieën pijnlijk kan stoten aan de stalen poot. Bij deze poot hebben we gekozen voor 2 verticale staanders die worden samengevoegd door twee stalen platen. Deze stalen platen zorgen voor stabiliteit in de poot. Deze zijn gemaakt van 10mm dik staal. De poot krijgt een eenvoudig uiterlijk met dit ontwerp. Naast dat de poot heel praktisch is, is deze ook heel duurzaam. Duurzaamheid is belangrijk voor de kwaliteit van onze meubelen. De poot wordt met de hand gemaakt door de metaalbewerker. Waarna deze wordt gezandstraald en vervolgens in twee lagen gepoedercoat. De poedercoater brengt twee lagen aan voor een stootvast en duurzaam oppervlak. Naast deze restaurant tafel met verticale poten hebben we ook een aantal andere poten. Je mag dus zelf bepalen welke poot je graag onder het blad wilt hebben.

Als set verkrijgbaar

Deze mooie restaurant tafel is mogelijk met een bijpassende bank. Deze bank is ook volledig gemaakt van eiken hout. De afwerkingen zijn identiek aan het tafelblad. Uiteraard kan jij het zelf bepalen of je het overeen wil laten komen? Of juist van elkaar wil laten afwijken? Deze keuze is helemaal aan jou!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.