• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kantinetafel met U-poten

Kantinetafel met U-poten op maat gemaakt

Waar wij goed in zijn is het opmaat maken van tafels. Dit willen we jou graag laten zien. De kantinetafel met U-poten is een praktische en sfeervolle tafel die een kantine een huiselijks gevoel geeft. Doordat wij flexibel zijn met het maken van prachtige combinaties tussen blad en poot is er altijd voor iedereen het juiste aanwezig. Wij proberen jou wensen te realiseren van ontwerp tot het uiteindelijke eindresultaat. De kantinetafel met U-poten zijn de tafels welk langs het raam staan en hebben een totale hoogte van 76cm.

Het hout van de kantinetafel met U-poot

De kantinetafel met U-poot is gemaakt van eiken hout. Dit eiken hout is verkregen vanuit onze buurlanden zoals Frankrijk en Duitsland. Het hout dat wij gebruiken voor al onze meubelen heeft een FSC keurmerk. Dit keurmerk staat voor Forest Stewardship Council. Zij beheren het bosgebieden en zorgen dat flora en fauna beschermend blijft.

De U-poten van de kantine tafel

Onder deze kantinetafel met U-poten zijn stalen kokers verwerkt. Deze stalen kokers vormen een U. De kokers zijn in verschillende maten te verkrijgen. Deze kokers zijn nauwkeurig aan elkaar gelast. Vervolgens zijn de poten gezandstraald en behandeld met 2 lage poedercoating. De coating zijn beschikbaar in een aantal kleuren. De kleuren poedercoating kun je bekijken op deze pagina.

Bijpasbare stoelen

Bij een mooie kantine tafel horen uiteraard ook prachtige stoelen. In onze showroom hebben wij een uitgebreid aanbod in stoelen. De stoelen kunnen zowel aan de voorzijde als de achterzijde in een andere kleur gestoffeerd worden. Alle kleuren hebben wij in de showroom hangen. Er is wel keuze uit meer dan 1000 verschillende soorten.

Hoge tafel

De hoge tafel die je voor op de afbeelding ziet is uitgevoerd met een boomstamrand. Deze boomstamrand maakt het blad in zijn puurste en natuurlijkste vorm. De warme kleuren van het hout zorgen voor een aangename sfeer. De hoge tafel in combinatie met de lage tafel breekt de lijnenspel in de kantine.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden