• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kantinetafel met U-poten

Kantinetafel met U-poten op maat gemaakt

Waar wij goed in zijn is het op maat maken van tafels. Dit willen we jou graag laten zien. De kantinetafel met U-poten is een praktische en sfeervolle tafel die een kantine een huiselijk gevoel geeft. Doordat wij flexibel zijn met het maken van prachtige combinaties tussen blad en poot is er altijd voor iedereen het juiste aanwezig. Wij proberen jouw wensen te realiseren van ontwerp tot het uiteindelijke eindresultaat. De kantinetafels met U-poten zie je in de foto langs het raam staan. De totale hoogte van de tafel is 76cm.

Het hout van de kantinetafel met U-poten

De kantinetafel met U-poten is gemaakt van eikenhout. Dit eikenhout is verkregen vanuit onze buurlanden zoals Frankrijk en Duitsland. Het hout dat wij gebruiken voor al onze meubelen heeft een FSC-keurmerk. FSC staat voor Forest Stewardship Council. Zij beheren de bosgebieden en zorgen dat flora en fauna beschermd blijft.

De kantinetafel met U-poten

Onder deze kantinetafel zie je de U-poten. De U-poten bestaan uit stalen kokers in de vorm van een U. De kokers zijn in verschillende maten te verkrijgen. Deze kokers zijn nauwkeurig aan elkaar gelast. Vervolgens zijn de poten gezandstraald en behandeld met 2 lagen poedercoating. De coating is beschikbaar in een aantal kleuren. De kleuren poedercoating kun je bekijken op deze pagina.

Bijpasbare stoelen

Bij een mooie kantinetafel horen uiteraard ook prachtige stoelen. In onze showroom bieden wij een uitgebreid aanbod in stoelen. We kunnen de stoelen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde in een andere kleur stofferen. Alle kleuren hangen bij ons in de showroom. Je kunt kiezen uit wel meer dan 1000 verschillende soorten!

Hoge tafel

De hoge tafel die je voor op de afbeelding ziet is uitgevoerd met een boomstamrand. Deze boomstamrand geeft het blad in zijn puurste en natuurlijkste vorm. De warme kleuren van het hout zorgen voor een aangename sfeer. De hoge tafel in combinatie met de lage tafels breken het lijnenspel in de kantine.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerkmeubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen? Dan passen wij dit graag voor je aan. Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kunnen we het meubel aan jouw wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd.

Bevalt onze stijl je? Kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien. Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden